Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   •   NEWSLETTER   •   SOCIAL
Αθήνα
Ο Λόγος 24

Αλεξανδρούπολη: Σφοδρή βροχόπτωση προκαλεί πλημμύρες στους δρόμους

Η Αλεξανδρούπολη πλήττεται από έντονη κακοκαιρία, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης. Προβλήματα παρατηρούνται σε πολλές περιοχές της πόλης.

Η Αλεξανδρούπολη πλήττεται από έντονη κακοκαιρία, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης. Προβλήματα παρατηρούνται σε πολλές περιοχές της πόλης.

Η Αλεξανδρούπολη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την περιοχή. Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις για τους οδηγούς και τους πεζούς. Οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, αν δεν είναι απαραίτητο.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει επίσης καθυστερήσεις στις συγκοινωνίες και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε ορισμένες περιοχές. Οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών. Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, καθιστώντας την κυκλοφορία σχεδόν αδύνατη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν την κατάσταση και προγραμματίζουν τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της κανονικότητας. Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για περαιτέρω βροχοπτώσεις τις επόμενες ημέρες. Οι κάτοικοι καλούνται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των αρχών και να είναι προετοιμασμένοι για τυχόν νέες εξελίξεις.

Αρχική Ροή Τομείς Menu