
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα πεντάχρονο κορίτσι έπεσε από τον πρώτο όροφο εμπορικού κέντρου. Το παιδί διακομίστηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, διατηρώντας τις αισθήσεις του.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα πεντάχρονο κορίτσι έπεσε από τον πρώτο όροφο εμπορικού κέντρου, προκαλώντας πανικό στους παρευρισκόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του, με την οποία είχε βγει για ψώνια. Η πτώση συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το κορίτσι έπεσε από τον ημιώροφο του κέντρου.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Παρά τα τραύματα που υπέστη, το κορίτσι διατηρούσε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της διακομιδής. Οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης διερευνώνται από τις αρχές, ενώ οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
Η πτώση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών σε δημόσιους χώρους, όπως είναι τα εμπορικά κέντρα. Οι υπεύθυνοι του εμπορικού κέντρου αναμένεται να συνεργαστούν με τις αρχές για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού.
Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς του νοσοκομείου, ενώ οι γονείς του έχουν ζητήσει να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.



