πολιτική

Read

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

Διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Β. Μίγας μετά τη "χυδαία και σεξιστική ανάρτηση του"
  • 21 Απρ 2023
  • πολιτική

Στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, "μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του", σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Ο κ. Μίγας είχε αναρωτηθεί μεταξύ άλλων, εάν η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη συζεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Υπόθεση Γεωργούλη: Διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Β. Μίγας μετά τη "χυδαία και σεξιστική ανάρτηση του"

Το ΠΑΣΟΚ νωρίτερα εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση με αφορμή την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, αναρωτώμενο για τον Αλέξη Τσίπρα, "τι είδους συναισθήματα γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηή του".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση "αρχίστε να σβήνετε", κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β' Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει "στημένη" τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;

Και με τα θύματα και με τον οχετό;

Τέλος, μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει.

-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 - Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του; Στο μεταξύ μετά την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφιας με το ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη - Χρονοπούλου, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, άλλη μια υποψήφια βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμο στο Facebook, αφήνοντας υπόνοιες για «στημένο» γεγονός πριν τις εκλογές».

Ο λόγος για την Αναστασία Γαϊταρτζή, που βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Θεσσαλονίκης και η οποία τόνισε στην ανάρτησή της πως «πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών... αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;».