• 210 5221024Τηλ. Κέντρο
  • εσωτ.: 11-16Λογιστήριο
  • εσωτ.: 10Δημοσιεύσεις
  • εσωτ.: 13Δημοσιογράφοι
  • εσωτ.: 11Μικρές αγγελίες

άρθρα

Read

Εισαγωγικό κείμενο

Το δημόσιο ευχαριστώ του Δάσκαλου Μπάμπη Αλεξανδράτου
  • 13 Ιουν 2019
  • άρθρα
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Σάρωσε στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη ο εκπαιδευτικός Μπάμπης Αλεξανδράτος

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου,  όλους όσους με εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο  Αττικής  και ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών, όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με  κατέταξαν  δεύτερο σε αριθμό ψήφων στη σειρά εκλογής, δίνοντας σε μένα και στο Γιώργο Πατούλη πλέον των 7.600 ψήφων.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και  τους συνεργάτες μου που βρέθηκαν στο πλάι μου και συστρατεύτηκαν μαζί μου, πίστεψαν στον αγώνα μου από την αρχή  και αγωνιστήκαμε μαζί.

Ευχαριστώ βεβαίως και   όλους αυτούς που  με στήριξαν με κάθε τρόπο, ακόμη και με τον καλό τους λόγο, καθώς  και τους εθελοντές μας, που μας πλαισίωσαν όλο αυτό το διάστημα και  με όρεξη και ζήλο μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν, πολλές φορές ξεπερνώντας τους εαυτούς τους.

Ευχαριστώ επίσης και τους συναδέλφους μου τους Εκπαιδευτικούς και τους συμπατριώτες μου τους  Κεφαλονίτες, που με υποστήριξαν στον εκλογικό μου αγώνα και που ευχαριστήθηκαν, βλέποντας έναν δικό τους άνθρωπο να εκλέγεται Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, εκφράζοντάς μου με συγκινητικό τρόπο τα συναισθήματά τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο και έντιμο αγώνα που δώσαμε και φέραμε το συνδυασμό μας στην πρώτη θέση.

Στο  συναρπαστικό και πολύ ενδιαφέρον αυτό ταξίδι που έκανα, γνώρισα  υπέροχους ανθρώπους και  απέκτησα  νέους φίλους που προστέθηκαν στους αγαπημένους παλιούς μου φίλους.

Η αγάπη που μου δείξατε και η εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε, με συγκινεί και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου και την προσπάθειά μου για να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητά μας, να αναβαθμίσουμε τις περιοχές μας, για να κάνουμε στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα στους Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών  μία «ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

Τώρα μας περιμένει  σκληρός αγώνας  και πολλή δουλειά για να γίνει επιτέλους «Η Νέα Αρχή για την Αττική»  πραγματικότητα.  Δεν εφησυχάζει κανείς μας, όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια , γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Περιφέρεια Αττικής.

Για να αλλάξει η Αττική μας  πρόσωπο!

 Για την Αττική που μας αξίζει!  Και για την Ελλάδα που μας αξίζει!!!

Το χρωστάμε στους πατεράδες μας, το χρωστάμε σε αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν, το χρωστάμε σε όλους γενικά τους συμπολίτες μας, το χρωστάμε στη νέα γενιά και στα παιδιά μας!!!

 

Με εκτίμηση

 Αλεξανδράτος Χαράλαμπος (Μπάμπης)

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων