• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Προτείνει επέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού και αναλογικά πρόστιμα
  • 03 Δεκ 2021
  • πολιτική
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο πιο σημαντικοί από τα πρόστιμα, είναι οι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους. Ζήτησε επέκταση της υποχρεωτικότητας σε ηλικιακές ομάδες κάτω των 60 και σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων, όπως εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί, εργαζόμενοι στην εστίαση.

Υπέρ της επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού και προς τα κάτω ηλικιακά αλλά και σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων όπως για παράδειγμα στην εστίαση, τους δικαστικούς λειτουργούς, τους εκπαιδευτικούς και τους αστυνομικούς, τάχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τους Δημήτρη Οικονόμου και Εύα Αντωνοπούλου.

Ο κ. Βενιζέλος τάχθηκε επίσης υπέρ της επιβολής αναλογικού προστίμου, λέγοντας ότι το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ το μήνα πρέπει να αφορά εισοδήματα έως 1.000 ευρώ.

Εκτίμησε ότι πιο σημαντικοί από τα πρόστιμα, είναι οι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους και συνεπώς εκεί πρέπει να δοθεί βάρος, παράλληλα με την επέκταση του εμβολιασμού. Επίσης πρότεινε να γίνονται πιο πολλά τεστ στον πληθυσμό.

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων