• 210 5221024Τηλ. Κέντρο
  • εσωτ.: 11-16Λογιστήριο
  • εσωτ.: 10Δημοσιεύσεις
  • εσωτ.: 13Δημοσιογράφοι
  • εσωτ.: 11Μικρές αγγελίες

πολιτική

Read

ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Αποζημιώσεις 100% στους πληγέντες
  • 24 Σεπ 2020
  • πολιτική
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Στην Καρδίτσα περιοδεύεσαι χθες Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης  Κουτσούμπας  όπου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της δημοτικής και περιφερειακής διοίκησης, καθώς επίσης με μαζικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής. Μετά από την περιήγηση του στα πλημμυρισμένα καταστήματα της πόλης  ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε πως δεν είναι ώρα για λόγια και ψίχουλα αλλά για πλήρεις αποζημιώσεις στους πληγέντες από την θεομηνία

«Περιττεύει να πω ότι οι καταστροφές είναι μεγάλες. Θα επαναλάβω ότι αυτή η ώρα, δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, γιατί τα λόγια τα ακούμε και από τους κυβερνώντες, και από τις κρατικές αρχές και από τις τοπικές αρχές. Θέλουμε να δούμε πράξεις. Και πράξεις σημαίνει η αποζημίωση να φτάσει στο 100% για όλες τις καταστροφές, χωρίς όρους, αστερίσκους και προϋποθέσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «θα πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει, να υπάρχει αναστολή μέχρι να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση όλων των ζημιών, να αρχίσει να δουλεύει κανονικά ξανά η οικονομία και να μπορεί να έχει εισόδημα. Και το επίδομα θα πρέπει οπωσδήποτε να καλύπτει αυτό που χάνει, αυτό που θα είχε ως εισόδημα αν δούλευε το κατάστημα, αν μπορούσε να δουλέψει ο εργαζόμενος και να είναι 100%. Και όχι αυτές τις κοροϊδίες που λένε και οι κυβερνώντες και η αξιωματική αντιπολίτευση και οι διάφοροι των Περιφερειών και των δήμων».

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων