• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ με την παραίτηση Κοντονή
  • 09 Οκτ 2020
  • πολιτική
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και τα καθοδηγητικά όργανα της Προοδευτικής Συμμαχίας ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, εκφράζοντας την έντονη διαφωνία του για το εσωκομματικό τοπίο και τους χειρισμούς της ηγεσίας στην πορεία του κόμματος προς το συνέδριο.

Σύμφωνα με όσα είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, δεν αποχωρεί από το κόμμα και πως έχει ενημερώσει «μόνο τον σύντροφο πρόεδρο».

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του, είπε ότι «όλη αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του κόμματος, με μια εσωκομματική πάλη που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κοινωνίας, των εργαζομένων και όλων που περιμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι καλύτερο».

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Σταύρου Κοντονή από την Κουμουνδούρου.

«Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Στην Κουμουνδούρου είναι σφόδρα ενοχλημένοι από τον Σταύρο Κοντονή και εξετάζουν όλες τις επόμενες κινήσεις τους. Αν και επισήμως σημειώνουν ότι οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, πληροφορίες θέλουν το ζήτημα του Σταύρου Κοντονή να παραπέμπεται στην Οργάνωση Μελών στην οποία συμμετέχει με το ερώτημα της διαγραφής. Αν η οργάνωση αποφασίσει θετικά (με πλειοψηφία 3/4), τότε το ζήτημα παραπέμπεται στο αμέσως ανώτερο όργανο.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων