• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

N. HΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αμεση επίταξη ιδιωτικών κλινικών και ενίσχυση του ΕΣΥ
  • 27 Νοε 2020
  • πολιτική
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Στην κατάσταση των νοσοκομείων στη Βόρεια Ελλάδα αναφέρεται με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

 

Μεταξύ άλλων ο κ. Ηλιόπουλος υπογραμμίζει την ανάγκη επίταξης των ιδιωτικών κλινικών προκειμένου να νοσηλευτούν ασθενείς που νοσούν βαριά από κορωνοϊό, ενώ ζητά και την ουσιαστική ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Σήμερα το πρωί έγινε η πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών από τη Δράμα στην Αθήνα. Τα νοσοκομεία στη βόρεια Ελλάδα είναι στο όριο της κατάρρευσης. Η κυβέρνηση αρνείται να προχωρήσει σε επίταξη των απαραίτητων ιδιωτικών κλινικών με όρους δημόσιου συμφέροντος.

Συνεχίζει όμως τα δώρα στους ιδιώτες. Διπλασιάζει την ημερήσια αποζημίωση για τη νοσηλεία περιστατικών covid. Μάλιστα, θα τους πληρώνει ανεξάρτητα από το αν θα νοσηλεύεται ασθενής ή όχι. Η κερδοφορία των λίγων μπαίνει πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Όλα αυτά τη στιγμή που τα στοιχεία καταγράφουν αρνητικά ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες. Προστασία της ανθρώπινης ζωής σημαίνει άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, με βάση τις πραγματικές ανάγκες και ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο!

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων