• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Πέθανε 74χρονη από κορωνοϊό και αγνοείται ο σύζυγός της
  • 02 Δεκ 2021
  • επικαιρότητα
Μέγεθος Γραμματοσειράς

 

Δραματικές ώρες ζει μία οικογένεια στον Βόλο, που αφού κήδεψε την 74χρονη Χριστίνα Τσιγκούδη, που νοσούσε από κορωνοϊό, αναζητά τον σύζυγό της, ο οποίος αγνοείται από τις 12 Οκτωβρίου.

Ο 81χρονος Βασίλης Τσιγκούδης, που πάσχει από άνοια, έφυγε από το σπίτι και χάθηκε στη διαδρομή από το καφενείο μέχρι το σπίτι του, στη συνοικία Χρυσοχοϊδη Βόλου.

Οι συγγενείς και τα παιδιά της οικογένειας Τσιγκούδη, μετά και την ταφή της μητέρας τους το περασμένο Σάββατο, επανέρχονται ζητώντας βοήθεια, μήπως και εντοπιστεί ο πατέρας τους.  Μάλιστα ανάρτησαν φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους συμπολίτες, αν τον δουν και τον αναγνωρίσουν, να ενημερώσουν τις Αρχές, γιατί βρίσκεται σε κίνδυνο. Αργότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, βρέθηκαν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο πεταμένα δίπλα από κάδο σκουπιδιών, στην περιοχή Μεταμορφώσεως και Γ. Δήμου.

Ο 81χρονος φορούσε μπλε μπουφάν, γκρι παντελόνι και κρατούσε μπαστούνι. Αν τον εντοπίσει κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει με το 100 ή με το τηλέφωνο 6944 226627.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων