• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Με κορωνοϊό στο νοσοκομείο βρέφος 9 μηνών
  • 02 Δεκ 2021
  • επικαιρότητα
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται με κορωνοϊό, εκτός κινδύνου, ένα βρέφος 9 μηνών. Σύμφωνα με το thestival.gr οι γονείς είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές του κορωνοϊού. Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς ενός 6χρονου και ενός 14χρονου αγοριού που εισήχθησαν στο ίδιο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Ο πρώτος θα επιστρέψει σπίτι του, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid.

Όπως είπε στο Thestival ο επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» κ. Χρήστος Παπαστεργίου το βρέφος κόλλησε τον ιό από το οικογενειακό του περιβάλλον, είτε τους γονείς είτε τους παππούδες του.

Γεμάτες οι ΜΕΘ

Οι ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» είναι γεμάτες, με 25 ασθενείς διασωληνωμένους και ακόμη 15 που είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Συνολικά σε απλές κλίνες covid νοσηλεύονται 178 ασθενείς.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου εκκρεμούν άλλοι οκτώ ασθενείς βραχείας νοσηλείας όπου αναμένεται να αποφασιστεί από τους θεράποντες ιατρούς το αν θα γίνει η εισαγωγή τους και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο ή εάν θα συνεχίσουν τη φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι τους.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων