• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Φιλοζωική επικήρυξε για 3.000 ευρώ τον άνδρα που ποδοπάτησε το νεογέννητο γατάκι
  • 23 Σεπ 2022
  • επικαιρότητα
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η Φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι» στη Θεσσαλονίκη επικήρυξε με 3.000 ευρώ τον άνδρα που φέρεται σε βίντεο να ποδοπατά μέχρι θανάτου ένα γατάκι

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και απασχόλησε τα Μέσα όταν η φιλοζωική δημοσιοποίησε το γεγονός μαζί με σχετικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον άνδρα να ελέγχει γύρω του και μετά να ποδοπατά το νεογέννητο γατάκι μέχρι θανάτου.

Το αδέσποτο γατάκι 1,5 μόλις μηνών, βρήκε φρικτό θάνατο από τον άνδρα, ο οποίος αφού το κυνήγησε, το πάτησε και ακόμη κι όταν το τραυματισμένο ζώο σύρθηκε για να κρυφτεί, τότε το ξαναπάτησε αποτελειώνοντάς το.

Η πράξη του που έγινε στα τέλη Αυγούστου, καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία .

«Έκτοτε όμως επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του κτήνους, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα Μ.Μ.Ε και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης»», όπως καταγγέλλει η κ Εύη Καλαϊντζίδου από τη «Νοιάζομαι».

Από τότε όμως δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη και σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί, τα μέλη της φιλοζωικής, προχωρούν σε επικήρυξή του προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων