• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

σπορ

Κλήθηκαν σε απολογία Άρης και Βόλος κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας
  • 11 Νοε 2021
  • σπορ
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Στο πειθαρχικό όργανο της Superleague κλήθηκαν ο Άρης και ο Βόλος για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Superleague. Στις κερκίδες του γηπέδου έλαβαν χώρα εκτεταμένα επεισόδια, με το ματς μάλιστα να διακόπτεται για περίπου μια ώρα.

Τόσο ο Βόλος αλλά και ο Άρης θα βρεθούν ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου, έχοντας κληθεί με το άρθρο 15 4β, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύουν και οι δυο με βαρύ πρόστιμο, αλλά και τιμωρία της έδρας τους από 2-4 αγωνιστικές.

Όσα αναφέρει το άρθρο 15 4β:

«Αν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρου, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ ως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο ως τέσσερις αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε θα δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων