• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

σπορ

Τρεις φορές χρυσός ο Γιάννης Δρυμωνάκος
  • 02 Σεπ 2022
  • σπορ
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις επίσημες αθλητικές διοργανώσεις λόγω της πανδημίας, επέστρεψε δριμύτερος στις πισίνες. Συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης Masters στις 29, 30 και 31 Αυγούστου 2022 στη Ρώμη απέδειξε ότι είναι σε τέλεια φόρμα.

Ο αθλητής της Team Garmin Greece και της OKEANOS, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση την πρώτη ημέρα των αγώνων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα με χρόνο 57.24 στην κατηγορία 35-39, αφήνοντας δεύτερο τον Ουκρανό πρωταθλητή Yevhen Ryzhyi.

Την δεύτερη ημέρα ο Δρυμωνάκος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του στα 400 μ. μικτή ατομική και μετά από μια έξοχη κούρσα κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, με χρόνο 4:37.09. Σημειώνοντας μάλιστα καλύτερο χρόνο από αυτόν που είχε κάνει στην Κορέα πριν 3 χρόνια, επαλήθευσε και το moto της Garmin “Beat Yesterday”.

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο ήρθε στα 200 μ. μικτή ατομική, με χρόνο 2:10.54, με τον Δρυμωνάκο να κλείνει εντυπωσιακά την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία που είχε η συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters. Το φετινό καλοκαίρι ήταν γεμάτο από σκληρές προπονήσεις που τελικά απέδωσαν. Για όσο διάστημα θα μπορώ, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτό που αγαπώ όσο τίποτε άλλο», δήλωσε ο Γιάννης Δρυμωνάκος μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Με τις επιδόσεις του να αποδεικνύουν ότι κατέχει μια σταθερή θέση στην κορυφή της παγκόσμιας κολύμβησης, η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να συνδυαστεί με τη συμμετοχή στο αγαπημένο του Spetses mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Οκτωβρίου. Εκεί ο Δρυμωνάκος πρόκειται να αναλάβει, μεταξύ άλλων, και τον ρόλο του προπονητή του γηραιότερου συμμετέχοντος της διοργάνωσης, ηλικίας 84 ετών!

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων