• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

media

Read

Εισαγωγικό κείμενο

Το La Casa de Papel αγαπημένη σειρά του Netflix για την καραντίνα!
  • 22 Απρ 2020
  • media
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Στην κορυφή του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού συνεχίζει να παραμένει και στην εποχή της καραντίνας και ο 4ος κύκλος του La Casa de Papel που προβάλλεται  από το  Netflix.

Συγκεντρώνοντας την προτίμηση του 22% του τηλεοπτικού κοινού βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ την εξάδα των επιλογών του κοινού συμπληρώνουν οι σειρές: Unorthodox 6%, Elite 4%, Ozark 2.6%, Outlander – The Crown και Friends 2.4%, Sex Education – Locked up 2.2% και Peaky Blinders 2%.

Πάνω από 150 τίτλοι εμφανίστηκαν ως αγαπημένοι, γεγονός που δείχνει ότι οι θεατές παρακολουθούν περισσότερο περιεχόμενο λόγω καραντίνας.

Μάλιστα η δραστηριότητα «βλέπω σειρές και ταινίες» στην καραντίνα ήταν πρώτη στη σχετική ερώτηση με 69%.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι σειρές όπως Outlander και The Crown βρίσκονται για πρώτη φορά στις πρώτες δέκα αγαπημένες σειρές στις μετρήσεις της ierax analytix, καθώς έχουμε περισσότερους baby boomers (55-75 ετών) και γυναίκες να βλέπουν Netflix αυτή την περίοδο.

Από την άλλη, η Gen Z (μέχρι 24 ετών) έχουν υψηλά ποσοστά σε Elite, The Witcher, Riverdale και Sex Education.

Θυμίζουμε ότι στην έρευνα μας πριν 3 μήνες, το Stranger Things ήταν στην κορυφή ενώ τώρα δε βρίσκεται καν στην πρώτη δεκάδα.

Το ερωτηματολόγιο, τη συλλογή, την ανάλυση και την παρουσίαση δεδομένων ανέλαβε η ierax analytix. Τα 2.113 ερωτηματολόγια συμπληρώθηκαν διαδικτυακά από τις 15 μέχρι τις 18 Απριλίου 2020. Στην έρευνα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες άνω των 17 ετών, κάτοικοι Ελλάδος.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων