• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

media

Τέσσερις νέες συνεργασίες για την IraMedia
  • 13 Ιαν 2021
  • media
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Με μια σειρά από νέες συνεργασίες εγκαινιάζει το 2021 η IraMedia, επεκτείνοντας το πελατολόγιό της με εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε μια σειρά από κλάδους με αυξανόμενη αξία για την οικονομία.

Οι νέες συνεργασίες, που ξεκίνησαν από τα τέλη του 2020, και θα υλοποιηθούν πλήρως εντός του 2021, αφορούν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει η IraMediaστους πελάτες της, μεταξύ των οποίων η ολοκληρωμένη στρατηγική Mediaμε στόχο το mediaefficiency, το media buying &planning και ηdigital επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, στο πελατολόγιο της IraMediaεντάσσεται πλέον η  GrecoStrom (media strategy, mediabuying& planning, η Funky Buddha (digital επικοινωνία), η Electroholic (mediastrategy & digital επικοινωνία) και η PitenisGourmed Foods (mediastrategy & digital επικοινωνία).

Παράλληλα, στα σχέδια τηςIraMedia για το 2021 είναι η περαιτέρω έμφαση στις υπηρεσίες intelligence&insightsκαθώς κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει εκπονήσει μια σειρά από μελέτες που εστιάζουν στις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην οικονομία, τις καταναλωτικές συνήθειες και τα brands, δίνοντας έτσι έναν ιδιαίτερα χρηστικό «οδικό χάρτη» για την αποδοτικότερη στόχευση του κοινούστο σύνολο των συνεργατών της.

Σχολιάζοντας τις νέες συνεργασίες, ο κ. Χάρης Λαούδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ira Media τόνισε πως: «Η έναρξη συνεργασίας με ιδιαίτερα δυναμικά και ραγδαία αναπτυσσόμενα brandsπου δίνουν έμφαση στο ecommerce είναι ‘ψήφος εμπιστοσύνης’ στις υπηρεσίες μας και τα εξειδικευμένα εργαλεία που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Από την αρχή της πανδημίας έχουμε σταθεί στο πλευρό όλων των συνεργατών μας, δίνοντας πρόσβαση σε  γνώση και στρατηγική για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας πραγματικότητας. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέσα στο 2021 καθώς μπαίνουμε στη νέα κανονικότητα, αναδεικνύοντας τις ευκαιρίες που προσφέρει»

Σχετικά με την Ira Media

Η Ira Media είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο media agency στην Ελλάδα και μέλος του IMCG Group.Παρέχειυψηλούεπιπέδουυπηρεσίεςπου επιτυγχάνουν mediaefficiency. Μέροςτωνυπηρεσιώναυτώνείναιταmediamixmodelling, mediaplanning&buying, nativecontentmarketingstrategy&distributionκαιεκπροσωπεί το πολυεθνικόδίκτυο επικοινωνίαςTribeGlobal, τοοποίοδραστηριοποιείταισε 54 αγορές. Συνολικά τα τελευταία 18 χρόνια έχει υλοποιήσει καμπάνιες για πάνω από 350 διαφημιζομένους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Ira Media, εστιάζει και επενδύει στην καινοτομία με σκοπό τη μεγιστοποίηση του MediaEfficiencyτων πελατών της. Έχει επενδύσει τα τελευταία 2 χρόνια σε διεθνή τεχνογνωσία και νέα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) που δίνουν τη δυνατότητα για on/offlineplanning&buyingoptimization.

Mε τα νέα εργαλεία επιτυγχάνει την πρόβλεψη και βελτιστοποίηση του Response KPI της  καμπάνιας (Sales, Traffic, Downloads, Calls) και  την άμεση σύνδεση της τηλεόρασης με online πωλήσεις ή call center υλοποιώντας efficientστρατηγικές mediaστηριγμένα σε data, AItechnologyκαι πραγματικά insights..

Τηλ.: +30 215 215 0700, Διευθ.: Λεωφόρος Κηφισίας 340, 154 51, Νέο Ψυχικό, Αθήνα

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων