• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

κοινωνία

Read

ΈΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του είχε σκοτώσει και άλλη γυναίκα το 2009
  • 16 Νοε 2021
  • κοινωνία
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Μια αδιανόητη εξέλιξη έρχεται στο φως μετά την έρευνα της αστυνομίας για τον 39χρονο από το Βόλο, που πριν από μερικές μέρες είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της νονάς του. Ο ίδιος άνθρωπος είχε σκοτώσει πριν από 12 χρόνια κι άλλη μια γυναίκα  τη μητέρα του δικηγόρου του.

Η δολοφονία στο Βόλο είχε γίνει τον Αύγουστο του 2009.

Έπειτα από 12 χρόνια κατέστη δυνατή η εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς τώρα συνελήφθη ο 39χρονος για τον φόνο της νονάς του και οι αστυνομικοί, που είχαν από την πρώτη στιγμή υπόνοιες πως ίσως να είναι ο ίδιος δράστης, του έκαναν εξέταση DNA, συγκρίνοντάς το με τα όσα είχαν βγει στο σώμα και τα νύχια της 69χρονης.

Τα αποτελέσματα από τη σύγκριση του DNA έφτασαν σήμερα (15/11/2021) στα χέρια των αστυνομικών στο Βόλο και αμέσως έγινε γνωστό ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας πριν από 12 χρόνια, με θύμα τη μητέρα του ανθρώπου που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν απόγευμα της 12ης Αυγούστου του 2009 όταν ο δράστης σκότωσε την άτυχη 69χρονη γυναίκα. Είναι άγνωστο το κίνητρο του εγκλήματος εκείνου, αφού δεν είχε διαφανεί πως ο δολοφόνος είχε πάρει κάτι από το σπίτι του θύματος, όπως θα έκανε 12 χρόνια αργότερα, όταν σκότωσε την 75χρονη νονά του για 2.000 ευρώ.

Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό, μέσα στο σπίτι, από την κόρη του. Ο δράστης μπαινόβγαινε στο σπίτι γιατί στο ίδιο τριώροφο οίκημα έμεναν οι παππούδες του. Η 69χρονη έμενε στον τρίτο όροφο και οι παππούδες του στο ισόγειο.

Η 69χρονη γυναίκα, που είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα.

Έφερε 20 μαχαιριές στο κορμί της, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Το ντύσιμο του θύματος και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια. Επί 12 χρόνια παρέμενε άγνωστος. Τώρα, όμως ήρθε η ώρα της αποκάλυψης.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων