• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

κοινωνία

Read

2ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

Συνελήφθη η 55χρονη που αποπειράθηκε αρπαγή ανηλίκου
  • 17 Αυγ 2022
  • κοινωνία
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η απόπειρα αρπαγής ενός δίχρονου αγοριού μέσα από τα χέρια της θείας του, στο Κουκάκι, απασχολεί τις τελευταίες μέρες τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Μεϊντάνη, στο νούμερο 17.

Στο σημείο αυτό, η ανυποψίαστη 38χρονη θεία του δυο ετών ανηλίκου, πάρκαρε το αυτοκίνητό της, προκειμένου να πάει σπίτι του το ανιψάκι της που μένει στον ίδιο δρόμο. Όταν η 38χρονη πάρκαρε, τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους πλησίασε μια 55χρονη κάτοικος της περιοχής και άρχισε να τους φωνάζει.

«Η κυρία είχε απασχολήσει τη γειτονιά αρκετές φορές και για αρκετά χρόνια. Κατά τις 2:30-3 η ώρα, αρχίσει κάθε μέρα να φωνάζει 'Καρατζαφέρη, Καρατζαφέρη' και ότι 'μου πήραν τα λεφτά'. Βγαίνω έξω, είδα περιπολικό και είδα που την πήραν και την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Ότι άκουσα, έλεγε πως δεν θυμάται ποιον έχει χτυπήσει. Δεν μιλούσε σταθερά για αυτά που έχει κάνει, μίλαγε για κάποια Κινέζα. Γείτονες μου είπαν πως το παιδάκι είναι καλά» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Σε κάποια στιγμή η 55χρονη, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πλησίασε το παιδί με σκοπό να το αρπάξει από την θεία του τότε εκείνη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα εκείνη να τραπεί σε φυγή και να εισέλθει στην είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας.

Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν ότι η 55χρονη κατάφερε και άρπαξε τον δίχρονο, ωστόσο η θεία μαζί με την μητέρα του, που κατέβηκε να τους βοηθήσει, έτρεξαν από πίσω της και στα 5 μέτρα τη σταμάτησαν και τον πήραν πίσω. Άλλος μάρτυρας ανέφερε, πάντως, μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δυο παιδιά, με την 55χρονη να μην αρπάζει κάποιο από αυτά, ενώ η σύλληψη δεν έγινε για απόπειρα αρπαγής.

Η θεία του αγοριού ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως για το περιστατικό, τους υπέδειξε το σημείο στο οποίο είδε να εισέρχεται η 55χρονη και εκείνοι, παρουσία Εισαγγελέα, τη συνέλαβαν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ τον Μάρτιο του 2013 είχε συλληφθεί ξανά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά της για την απόπειρα απαγωγής του δίχρονου αγοριού.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων