• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

κοινωνία

Read

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ

13χρονος κατηγορείται για τον βιασμό συνομήλικής του
  • 06 Μάι 2021
  • κοινωνία
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, καθώς 13χρονος μαθητής κατηγορείται για βιασμό, βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος συνομήλικής του.

Την καταγγελία έκανε στην Ασφάλεια του Ηρακλείου η οικογένεια της μαθήτριας. Σύμφωνα με το cretalive.gr ακόμα τέσσερις ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό, καθώς φέρονται να βρίσκονταν έξω από τον χώρο, όπου συντελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις και παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν.

Ο 13χρονος απολογήθηκε την τρίτη στην αρμόδια ανακρίτρια και φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όσα έγιναν εκείνη τη μέρα με τη μαθήτρια.

Κατηγορείται επίσης ότι κατέγραψε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο και διακίνησε το υλικό και σε άλλα κινητά ανηλίκων. Φέρεται ακόμα να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιούσε το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στενό συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού ανακάλυψε τι συνέβαινε κι ενημέρωσε τους γονείς, οι οποίοι προσέφυγαν στις αρχές.

Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα κληθούν και τα τέσσερα αγόρια που κατονομάζονται, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων τους.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων