• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

κοινωνία

Στη φυλακή πατριός για το βιασμό της ανήλικης
  • 07 Μάι 2021
  • κοινωνία
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 47χρονος πατριός ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της γυναίκας του, στη Θεσσαλονίκη. Ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας, αρνήθηκε τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν διέπραξε όσα του αποδίδονται και ότι τον παγίδευσε η παθούσα. Όσον αφορά τα μηνύματα με ερωτικά υπονοούμενα που φέρεται ότι έστελνε στην κοπέλα, ο 47χρονος ανέφερε πως τα έγραφε η ίδια όταν έπαιρνε το κινητό τηλέφωνο του. Μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Τι κατέθεσε η σύζυγος

Ο 47χρονος έχει αναγνωρίσει τη 18χρονη (σήμερα) κόρη της συζύγου του, ως δικό του παιδί, ενώ το ζευγάρι απέκτησε άλλα δύο παιδιά. Η σύζυγός κατέθεσε ότι ο άνδρας της συμπεριφερόταν καλά σε όλα τα παιδιά. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον πατριό το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, ανήμερα του Πάσχα, φέρεται ότι αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων