• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Read

Εισαγωγικό κείμενο

165.000 ευρώ στο Τζάνειο από την Περιφέρεια
  • 08 Ιαν 2021
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Την λειτουργία της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής του Τζανείου νοσοκομείου θέλει να επισπεύσει η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δομών υγείας, χρηματοδοτεί με 165.000 ευρώ την αγορά εξοπλισμού. 

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά προμηθεύεται ξενοδοχειακό νοσοκομειακό εξοπλισμό ύψους 165.000 ευρώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, με στόχο να καταστεί δυνατή η άμεση έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας της Καρδιολογικής Κλινικής  του Νοσοκομείου.

Η σχετική σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του  Περιφερειάρχη Αττικής και του Διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Ειδικότερα προβλέπεται μεταξύ άλλων, η προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρικών κλινών, ακτινοδιαπερατών τμημάτων πλάτης, κομοδίνων, στρωμάτων, φορείων με προστατευτικά κάγκελα, επίπλων γραφείου-συνεδριάσεων, καναπέδων και συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Συμβάλλουμε έμπρακτα στην άμεση έναρξη της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής του Τζανείου στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνουμε αυτή την περίοδο στην ενίσχυση των δομών υγείας της Αττικής μας. Η  Περιφέρεια Αττικής, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Αττικής στην προσπάθεια περεταίρω αναβάθμισης του εξοπλισμού και των υποδομών τους. Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας λόγω της πανδημίας, τώρα που οι υγειονομικές μας δομές χρειάζεται να στηριχθούν, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να συστρατευθούμε στην κοινή προσπάθεια, κάνοντας βήματα μπροστά. Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τη στήριξη των νοσοκομείων της Αττικής, προκειμένου να συνδράμουμε και περαιτέρω την προσπάθεια του κεντρικού κράτους».  

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων