Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   •   NEWSLETTER   •   SOCIAL
Αθήνα
Ο Λόγος 24

Pizza Fan: Συμφωνία για την καταβολή οφειλόμενων υπολοίπων

Η Pizza Fan ανακοίνωσε συμφωνία για την καταβολή των οφειλόμενων υπολοίπων του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, ενώ οι συμβάσεις των εργαζομένων παραμένουν ενεργές.

Η Pizza Fan ανακοίνωσε συμφωνία για την καταβολή των οφειλόμενων υπολοίπων του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, ενώ οι συμβάσεις των εργαζομένων παραμένουν ενεργές.

Η Pizza Fan προχώρησε σε συμφωνία για την καταβολή των οφειλόμενων υπολοίπων στους εργαζομένους της για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο. Η ανακοίνωση αυτή προήλθε μετά από τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι της εταιρείας, εργαζόμενοι και συνδικαλιστικοί φορείς.

Η συνάντηση, αν και πραγματοποιήθηκε με περιορισμένες προσδοκίες, κατέληξε σε θετικά αποτελέσματα για τους εργαζομένους. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παρουσίασαν προτάσεις και ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση της εταιρείας και τις οφειλές που εκκρεμούσαν. Η συμφωνία αυτή αναμένεται να ανακουφίσει τους εργαζομένους, οι οποίοι είχαν εκφράσει ανησυχίες για την καθυστέρηση των πληρωμών.

Επιπλέον, οι συμβάσεις των εργαζομένων παραμένουν ενεργές, γεγονός που διασφαλίζει τη συνέχιση της εργασιακής τους σχέσης με την εταιρεία. Αυτό αποτελεί σημαντική εξέλιξη, καθώς οι εργαζόμενοι είχαν εκφράσει φόβους για πιθανές απολύσεις ή αναστολές συμβάσεων λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Pizza Fan.

Η συμφωνία αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία, η οποία αντιμετωπίζει προκλήσεις στην αγορά. Οι εργαζόμενοι ελπίζουν ότι η καταβολή των οφειλών θα συμβάλει στη σταθεροποίηση της κατάστασης και θα επιτρέψει στην εταιρεία να επανακάμψει.

Αρχική Ροή Τομείς Menu