
Η Μαρία Σάκκαρη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οργή για την υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», που φέρεται να εκμεταλλεύτηκε δωρεές για παιδιά σε ανάγκη.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και οργή για την υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», η οποία φέρεται να έχει εκμεταλλευτεί δωρεές που προορίζονταν για παιδιά σε ανάγκη. Η Σάκκαρη, η οποία είχε δωρίσει 8.000 ευρώ τον Αύγουστο για τη στήριξη ενός παιδιού που πάσχει από λευχαιμία, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη κατάσταση την έχει πληγώσει βαθύτατα.
Στην ανάρτησή της, η Σάκκαρη τόνισε ότι τέτοιες καταστάσεις δεν θα πρέπει να αποτρέψουν τους ανθρώπους από το να προσφέρουν βοήθεια σε όσους την χρειάζονται. “Τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη εξακολουθούν να χρειάζονται τη βοήθειά μας. Ας μην αφήσουμε όσα συνέβησαν να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία μας να προσφέρουμε και ας συνεχίσουμε να βοηθάμε με αγάπη και προσοχή”, ανέφερε.
Η τενίστρια υπογράμμισε τη σημασία της εμπιστοσύνης που έχουν οι γονείς και οι οικογένειες σε οργανώσεις που υποτίθεται ότι παρέχουν βοήθεια. “Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο οδυνηρό είναι για μια οικογένεια να πιστεύει ότι βρίσκεται κοντά στη βοήθεια που χρειάζεται και τελικά να απογοητεύεται”, πρόσθεσε.
Η υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» έχει προκαλέσει ανησυχία και απογοήτευση στην κοινωνία, καθώς αναδείχθηκε η εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης ανθρώπων που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση. Η Σάκκαρη, όπως και πολλοί άλλοι, καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να προσφέρουν, παρά τις δυσκολίες και τις απογοητεύσεις που μπορεί να προκύψουν από τέτοιες καταστάσεις.




