• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

αγ.βαρβάρα

metra-gia-tin-paravatikotita-stin-ag-varvara

Μέτρα για την παραβατικότητα στην Αγ. Βαρβάρα

Η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση κάθε είδους έκνομης ενέργειας που προκαλεί προβλήματα στην περιοχή και την ανησυχία στους κατοίκους της ήταν το αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που έγινε στην Αγία Βαρβάρα με την συμμετοχή στελεχών της δημοτικής Αρχής και εκπροσώπων αστυνομικών υπηρεσιών.

03 Ιουν 2021
αγ.βαρβάρα
Περισσότερα
psifiaki-metarrythmisi-stin-ag-varvara-me-tin-irida

Ψηφιακή μεταρρύθμιση στην Αγ. Βαρβάρα  με την «ΙΡΙΔΑ»

 Στην υπηρεσία των πολιτών για την απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών βρίσκεται από την πρώτη ημέρα του Ιούνη το πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και εργασιών “ΙΡΙΔΑ”  στην Αγία Βαρβάρα.

03 Ιουν 2021
αγ.βαρβάρα
Περισσότερα
anakainizontai-oi-paidikoi0stathmoi-stin-ag-varvara

Ανακαινίζονται οι παιδικοί σταθμοί στην Αγ. Βαρβάρα

Εντατικές είναι οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των παιδικών σταθμών στην Αγ. Βαρβάρα προκειμένου να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά την ερχόμενη Δευτέρα οπότε και ξαναρχίζει η λειτουργία τους.

13 Μάι 2021
αγ.βαρβάρα
Περισσότερα
gia-autarxismo-katigorei-ton-dimarxo-ag-varvaras-o-g-kaplanis

Για αυταρχισμό κατηγορεί τον δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας ο Γ. Καπλάνης

Έντονη κριτική για την πολιτική που εφαρμόζει στον δήμο της Αγίας Βαρβάρας, καθώς και για τις τακτικές αντιμετώπισης των επικριτών του ασκεί ο πρώην δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καπλάνης που σε επιστολή του κατηγορεί τον κ. Μίχο για αυταρχικές συμπεριφορές.

07 Μάι 2021
αγ.βαρβάρα
Περισσότερα
anadeiksi-tis-bioxrom-thelei-o-dimos-ag-varvaras

Ανάδειξη της ΒΙΟΧΡΩΜ θέλει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Θερμοκοιτίδα εφαρμοσμένων τεχνών θέλει να κάνει τις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου την ΒΙΟΧΡΩΜ η δημοτική Αρχή της Αγ. Βαρβάρας, καταθέτοντας πρόταση χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Αττική 2014-2020» για την πράξη « Αποκατάσταση, ανάδειξη και ενεργειακή  αναβάθμιση υφιστάμενου Κτιρίου, Συγκροτήματος.

05 Μάι 2021
αγ.βαρβάρα
Περισσότερα
dianomi-agathon-teva-sti-vioxrom

Διανομή αγαθών Τ.Ε.Β.Α  στη  ΒΙΟΧΡΩΜ

Το έργο της ενίσχυσης των ευπαθών συνεχίζει ο δήμος της Αγίας Βαρβάρας που αύριο θα διανείμει αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

12 Απρ 2021
αγ.βαρβάρα
Περισσότερα
kanonika-h-leitourgia-tou-kefa-ag-varvaras

Κανονικά η λειτουργία του ΚΕΦΑ Αγ. Βαρβάρας

Κανονικά θα λειτουργεί το Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης του δήμου Αγ. Βαρβάρας, σύμφωνα με την δημοτική Αρχή, παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για παύση της λειτουργίας του προκαλώντας την αναστάτωση στους άμεσα ενδιαφερομένους.

23 Φεβ 2021
αγ.βαρβάρα
Περισσότερα
eks-apostaseos-o-symvouleutikos-stathmos-gia-tin-anoia

Εξ αποστάσεως ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια

Σταθερά δίπλα σε όσους έχουν την ανάγκη βοήθειας βρίσκεται ο δήμος Αγ. Βαρβάρας που εναρμονισμένος με τις συνθήκες που δημιουργούν τα μέτρα αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης συνεχίζει την εξ’ αποστάσεως λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια.

02 Φεβ 2021
αγ.βαρβάρα
Περισσότερα
Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων