• 210 5221024Τηλ. Κεντρό
  • εσωτ.: 11-16Λογιστήριο
  • εσωτ.: 10Δημοσιεύσεις
  • εσωτ.: 13Δημοσιογράφοι
  • εσωτ.: 11Μικρές αγγελίες

Λόγος24

άρθρα

  • Πρόσφατα
  • Θεματικές Ενότητες
  • Πρόσωπα
  • Περιφέρειες
άρθρα > Πρόσφατα
theories-polemou

Τους τελευταίους μήνες γινόμαστε αποδέκτες της συμπεριφοράς της Τουρκίας, η οποία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο απ’ αυτό που εφάρμοζε για χρόνια. Υπάρχει συνεχής και επικίνδυνη κλιμάκωση τόσο σε επίπεδο διακηρύξεων όσο και σε επίπεδο πράξεων.

27 Ιαν 2020
άρθρα
h-elpida-den-arkei

Με την έλευση του νέου έτους και κάνοντας μία πρώτη εκτίμηση του τι έχουμε σαν χώρα εμπρός μας, αξίζει να αναφερθούμε στο πολιτικό σκηνικό, το οποίο δεν έχει μεταβληθεί κατ’ ελάχιστον δηλ. η Κυβέρνηση διατηρεί τα αποκλειστικά πρωτεία τόσο στις δημοσκοπήσεις όσο και στην διαχείριση των θεμάτων που ανακύπτουν ενώ η Αντιπολίτευση και δη το ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να βρει ακόμη τον βηματισμό της, αφού υπάρχουν τοποθετήσεις, ερωτήσεις και προβληματισμοί όμως το αποτέλεσμα που λαμβάνουν οι πολίτες είναι, ότι «μιλάμε απλώς για να μιλάμε».

15 Ιαν 2020
άρθρα
σσσ-,-η-χώρα-αναπαύεται

Σε λίγες ημέρες έρχονται οι εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους και σιγά σιγά η χώρα χαλαρώνει και προσπαθεί, να μπει στο εορταστικό κλίμα. Τα ημέρες αυτές τα άσχημα μένουν πίσω και οι σκέψεις είναι μόνο στο μέλλον και στην καλυτέρευσή του. Όλα αυτά δεν έχουν τίποτα κακό και τουναντίον, έτσι πρέπει να είναι: στιγμές οικογενειακές, στιγμές αγάπης και στιγμές ελπίδας.

10 Δεκ 2019
άρθρα
autopagideush-ths-dikaiosunhs

Η υπόθεση «Novartis» είχε πάρει πολιτική διάσταση, έντονη μάλιστα, με την ανάμειξη των ονομάτων πολιτικών προσώπων. Ελάχιστοι όμως ανέμεναν, την εξέλιξη στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης, σαν απόρροια των αναφορών και δημοσιεύσεων του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Αγγελή και των αντίστοιχων της Εισαγγελέως για την Διαφθορά Ε. Τουλουπάκη.

19 Ιουν 2019
άρθρα
mpampis_alexandratos

Σάρωσε στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη ο εκπαιδευτικός Μπάμπης Αλεξανδράτος

13 Ιουν 2019
άρθρα
xristopoulos

Ο Χρήστος Χριστόπουλος γεννήθηκε το 1988

16 Μάι 2019
άρθρα
perifereiakh-politikh-kainotomia-kai-eurwpaikh-oloklhrwsh

Οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να επαναφέρουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας.

14 Μάι 2019
άρθρα
Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων