• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

Λόγος24

άρθρα

o-dhmos-mas-allazei-proswpo

«O Δήμος μας αλλάζει πρόσωπο»

Με το σύνθημα "Ο Δήμος μας αλλάζει πρόσωπο", o υποψήφιος δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Δημήτρης Δαβάκης, προσκαλεί τους δημότες του δήμου να συμμετάσχουν ενεργά στην πορεία προς τις εκλογές, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να απολαμβάνουν τις δυνατότητες που τους δίνονται για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα τους. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο κος Δαβάκης στην εφημερίδα "Ο Παλμός", εξηγεί τους λόγους για τους οποίους, οι δημότες πρέπει να στηρίξουν τον συνδυασμό της παράταξης του και μαζί να "υπογράψουν το νέο συμβόλαιο" δέσμευσης για την αλλαγή που χρειάζεται ο δήμος σε μια σειρά από θέματα, όπως είναι η λελογισμένη ανάπτυξη, η προστασία του πράσινου και η ανάπτυξη των υποδομών στον δήμο. Το τρίπτυχο λοιπόν, συνέπεια, αξιοπιστία και σταθερότητα, ο κος Δαβάκης εκτιμά ότι το "Κύμα Ενωμένων Πολιτών", ...θα παρασύρει στο πέρασμα του, όλα εκείνα που μας στεναχώρησαν την προηγούμενη περίοδο.      

26 Ιαν 2023
άρθρα
Περισσότερα
h-elliniki-oikonomia-troxodromei-pros

Η Ελληνική Οικονομία τροχοδρομεί προς τον μετασχηματισμό για ένα πιο προηγμένο βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο;

 «…ανατάχθηκε μια βαλτωμένη οικονομία και ανορθώθηκε μία ξεχασμένη εθνική άμυνα…» (Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός Βουλή Συζήτηση για την «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023»

20 Ιαν 2023
άρθρα
Περισσότερα
synepeia-synexeia-statherothta-h-ellada-allazei-badizei

“Συνέπεια – Συνέχεια – Σταθερότητα. Η Ελλάδα Αλλάζει Βαδίζει ψηλά/Κοιτάζει μπροστά”

Γράφει ο Γιώργος Κώττης «Καλούμαστε να επιλέξουμε τον δρόμο της ανάπτυξης ή της οπισθοδρόμησης. Του εκσυγχρονισμού ή του αναχρονισμού. Της σιγουριάς ή της αβεβαιότητας. Του πατριωτισμού ή της εθνικής αμηχανίας. Και της κοινωνικής ευημερίας ή της οικονομικής καθήλωσης. Τώρα ξέρουμε πια ποιος μπορεί να διαχειρίζεται και να ξεπερνά κρίσεις.» (Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός Πρόεδρος ΝΔ ΔΕΘ 2022)

16 Σεπ 2022
άρθρα
Περισσότερα

Το αύριο του πολέμου στην Ουκρανία

Ο πόλεμος στην Ουκρανία διαρκεί ήδη τρεις μήνες και απ’ ότι δείχνουν τα γεγονότα και οι αναλύσεις, δεν προβλέπεται να τερματιστεί και σύντομα. Η τραγική αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι αντικείμενο πολλών αναγνώσεων και εξαρτάται από ποια σκοπιά έχεις τοποθετηθεί, ώστε να επιλέξεις την πλέον συμφέρουσα. Γιατί στον πόλεμο πρωτίστως υπάρχει το συμφέρον και ειδικότερα, όταν πρόκειται για περιορισμένο πόλεμο με δύο εμπλεκόμενους αλλά με πολλούς τρίτους ενδιαφερόμενους.

23 Μάι 2022
άρθρα
Περισσότερα
energeia-o-polemos-eftase-sta-spitia-mas

Ενέργεια: O πόλεμος έφτασε στα σπίτια μας …

Η παγκόσμια επικαιρότητα συνεχίζει να εστιάζει στα γεγονότα στην Ουκρανία, με μόνη αλλά σοβαρή διαφοροποίηση, όχι πρωτίστως αυτούσια στα πολεμικά γεγονότα αλλά στα παράπλευρα γεγονότα που ανακύπτουν από τη συνέχισή τους.

05 Μάι 2022
άρθρα
Περισσότερα
yparxei-kivernitiko-thema-epikoinonias

Υπάρχει Κυβερνητικό ¨θέμα¨ επικοινωνίας

Είναι αλήθεια, ότι η Κυβέρνηση επί τρία χρόνια προσπαθεί και επιτελεί έργο στα όσα πρωτόγνωρα και πολύ σοβαρά έχουν συμβεί τόσο στη Χώρα μας όσο και παγκοσμίως και ότι η διαχείριση της οικονομίας αποτελούσε το «βαρύ» όπλο της, δεδομένης της πορείας στο καλύτερο – κάτι ορατό και απτό στους πάντες. Είναι αλήθεια επίσης, ότι η Κυβέρνηση επένδυσε στην προβολή του έργου της, αναφορικά με τη διαχείριση του κορωνοϊού, μοιράζοντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Όμως είναι αλήθεια, ότι η Κυβέρνηση υστερεί σημαντικά τόσο στην προβολή του Κυβερνητικού έργου όσο και στην επισήμανση, ότι η τωρινή οικονομική δυσχέρεια δεν είναι προϊόν δικών της ενεργειών αλλά μας συμπαρασύρει το παγκόσμιο αδιέξοδο επ’ αφορμής του πολέμου στην Ουκρανία.

20 Απρ 2022
άρθρα
Περισσότερα
atyph-rwsikh-sympatheia

Άτυπη «Ρωσική συμπάθεια» …

Η Ελληνική κοινωνία, σε σχέση με τις υπόλοιπες Χώρες, παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτή έγκειται σε μία ιδιότυπη συμπάθεια προς τη Ρωσία, η οποία εν πολλοίς μοιάζει ανεξήγητη.

12 Απρ 2022
άρθρα
Περισσότερα
pagkosmia-krisimi-ora

Παγκόσμια κρίσιμη ώρα …

Τι θα συμβεί εν τέλει με την Ουκρανία; Είναι ένα ερώτημα, το οποίο λόγω των πολυήμερων πολεμικών συγκρούσεων βρίσκεται σε όλο και περισσότερα στόματα αλλά απασχολεί ακόμη περισσότερα μυαλά.

31 Μαρ 2022
άρθρα
Περισσότερα
h-alhtheia-tou-nikhth

Η αλήθεια του νικητή

Διαχρονικά και παγκοσμίως, σε όλες τις πολεμικές συγκρούσεις που έχουν σημειωθεί, στο τέλος η «αλήθεια» που ιστορικά παρέμενε, ήταν αυτή του νικητή. Οι ιστορικοί του παρελθόντος – ελλείψη μέσων ενημέρωσης – φρόντιζαν μέσω των λόγων και των κειμένων τους, να ανυψώσουν τον νικητή σε δυσθεώρητα ύψη, ενώ ταυτοχρόνως, η εικόνα του ηττημένου οδηγούσε στην άβυσσο.  

25 Μαρ 2022
άρθρα
Περισσότερα
to-polemiko-mathima-tis-autarkeias

Το πολεμικό μάθημα της αυτάρκειας

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, πλην όλων των οδυνηρών συνεπειών του σε απώλειες ανθρωπίνων ζωών, έκανε την Ευρώπη να κατανοήσει στην πράξη την πραγματικότητα της εξάρτησής της από την Ρωσία σε συγκεκριμένα προϊόντα και δη, την ενέργεια. Μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας είναι και η Χώρα μας, η οποία επίσης βιώνει ένα μεγάλο κύμα ακρίβειας, με αποτέλεσμα να πλήττονται οι πιο ευάλωτοι συνάνθρωποί μας.

11 Μαρ 2022
άρθρα
Περισσότερα
oi-oikonomologoi-idi-nikisan

Οι οικονομολόγοι ήδη νίκησαν στην Ουκρανία

Ο πόλεμος συνεχίζεται στην Ουκρανία και ήδη έχουν εμφανιστεί κάποιες νέες μορφές τόσο των μαχών όσο και των ειδήσεων που τις αφορούν. Νέες μορφές, οι οποίες είναι απολύτως προσαρμοσμένες στη σύγχρονη τεχνολογία και τις απαιτήσεις που αυτή έχει δημιουργήσει στο κοινό.

08 Μαρ 2022
άρθρα
Περισσότερα
oukrania-ora-miden

Ουκρανία: ώρα μηδέν …

Εν τέλει, πραγματοποιήθηκε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και μαζί με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις άλλαξαν τα πάντα παγκοσμίως τόσο σε επίπεδο Διεθνούς Δικαίου και Συμφωνιών όσο και σε επίπεδο Συμμαχιών και αξιοπιστίας. Είναι πάρα πολλά αυτά που συνέβησαν και μάλιστα, εντός λίγων ωρών.

28 Φεβ 2022
άρθρα
Περισσότερα
oukraniki-krisi-kai-sto-vathos-hpa

Ουκρανική κρίση και στο βάθος … ΗΠΑ

Οι μήνες παρέρχονται αλλά η κρίση ή τουλάχιστον το προοίμιό της, καλά κρατεί στην Ουκρανία. Και εύκολα γίνεται λόγος για προοίμιο της κρίσης, αφού η Ρωσική επέμβαση στα εδάφη της Ουκρανίας είναι πλέον σίγουρη όμως ουδείς – πλην του Β. Πούτιν γνωρίζει την έκταση που θα έχει. Θα αφορά τα εδάφη που ήδη οι Ρωσόφιλοι κινούνται εδώ και αρκετό καιρό ή θα αφορά το σύνολο της Ουκρανικής επικράτειας;

15 Φεβ 2022
άρθρα
Περισσότερα
via-exaleici-se-kathe-ths-ekfansi

Βία: εξάλειψη σε κάθε της έκφανση

Η βία είναι αυτή που διαδραματίζει τον πρωτεύοντα ρόλο στη Χώρα μας και μερικές από τις μορφές της έχουν αναδειχθεί τις τελευταίες ημέρες σαν τις κυρίαρχες ειδήσεις. Βία σε σχέση με το αν είσαι άνδρας ή γυναίκα και τις συμπεριφορές που υφίστασαι, βία σε σχέση με το ποια ομάδα υποστηρίζεις σε όλα ή σε κάποια αθλήματα, βία σε σχέση με το πώς παρουσιάζονται ή αποκρύπτονται κάποια θέματα κοκ.

07 Φεβ 2022
άρθρα
Περισσότερα
mia-alli-protasi-momfis

Μια άλλη … Πρόταση Μομφής!

Ο Α. Τσίπρας, επ’ ευκαιρία των όσων διαδραματίστηκαν από την τελευταία χιονόπτωση, κατέθεσε πρόταση Μομφής εναντίον της Κυβέρνησης. Συνταγματικό και Κοινοβουλευτικό δικαίωμά του και υπ’ αυτό το πρίσμα, ορθώς έπραξε, αφού θεώρησε, ότι και η χρονική συγκυρία τον εξυπηρετεί.

28 Ιαν 2022
άρθρα
Περισσότερα
oukrania-to-epomeno-metopo

Ουκρανία: το επόμενο μέτωπο;

Ο Ιανουάριος συνεχίζει την πορεία του στο νέο έτος και εξακολουθεί, να διατηρεί υφιστάμενο το πολύ μεγάλο θέμα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ρωσία, με αφορμή την Ουκρανία. Ένα θέμα, που στη Χώρα μας δεν αναδεικνύεται στις πολύ μεγάλες διαστάσεις που έχει προσλάβει και στις ακόμη πιο τρομερές που εύκολα μπορεί να οδηγηθεί.

21 Ιαν 2022
άρθρα
Περισσότερα
h-xronia-ton-telikon-exelixeon

Η χρονιά των τελικών εξελίξεων

Η νέα χρονιά ήρθε και μαζί της ήρθε άλλη μία μεγάλη διεθνής κρίση στο Καζακστάν, ενώ συνεχίζεται διαρκώς αυξανόμενη και η κρίση που η Τουρκία συντηρεί έναντι της Χώρας μας.

10 Ιαν 2022
άρθρα
Περισσότερα
1
2
3
Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων