• 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

αιγάλεω

pollapla-ta-ofeli-tou-fysikou-aeriou-gia-to-aigaleo

Πολλαπλά τα οφέλη του φυσικού αερίου για το Αιγάλεω

Καθημερινά και σε περισσότερες γειτονιές της πόλης φτάνει το δίκτυο φυσικού αερίου στο Αιγάλεω, συμβάλλοντας στην ενεργειακή αναβάθμιση και στην προστασία του περιβάλλοντος.

02 Δεκ 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
egkrithike-o-proypologismos-sto-aigaleo

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός στο Αιγάλεω

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε από το δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ο προϋπολογισμός του δήμου Αιγάλεω, ο οποίος είναι εναρμονισμένος στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

01 Δεκ 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
to-aigaleo-proetoimazetai-gia-tis-giortes

Το Αιγάλεω προετοιμάζεται για τις γιορτές

Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας να παραταθούν ακόμη και ως τις ημέρες των γιορτών, όμως η δημοτική Αρχή Αιγάλεω ετοιμάζει την πόλη με τα γιορτινά της.

30 Νοε 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
kathimerines-apolumanseis-sto-aigaleo

Καθημερινές απολυμάνσεις στο Αιγάλεω

Καθημερινές είναι οι προσπάθειες της δημοτικής Αρχής του Αιγάλεω προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία με τα συνεργεία καθαριότητας να πραγματοποιούν απολυμάνσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης.

16 Νοε 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
texnikes-dokimes-5g-me-drones-sto-aigaleo

Τεχνικές δοκιμές 5G με drones στο Αιγάλεω

Αρχικές τεχνικές δοκιμές, προκειμένου να διερευνηθεί η εφαρμογή και η ενσωμάτωση των δικτύων τηλεπικοινωνιών νέας γενιάς (5G) στα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) πραγματοποίησε ο δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου HORIZON 2020, με τίτλο 5G!Drones.

23 Οκτ 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
sto-aigaleo-o-ypourgos-esoterikon

Στο Αιγάλεω ο Υπουργός Εσωτερικών

Για τα προβλήματα, και τα έργα σε έναν από τους κομβικότερους, αλλά και ιδιαίτερους δήμους της Αττικής ενημερώθηκε ο υπουργός Εσωτερικών που επισκέφθηκε το Αιγάλεω.

02 Οκτ 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
ampelonas-sto-aigaleo

Αμπελώνας στο Αιγάλεω

Ακόμη και την δημιουργία αμπελώνα μέσα στον αστικό ιστό της πόλης περιλαμβάνει η συνεργασία του δήμου Αιγάλεω με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που αναλαμβάνει να παρέχει την επιστημονική γνώση για την πραγματοποίηση του έργου στο πλαίσιο των δράσεων έρευνας και ανάπτυξης.

07 Σεπ 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
stin-ekpompi-tou-panepistimiou-d-attikis-o-g-gikas

Στην εκπομπή του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής ο Γ. Γκίκας

Για τα αναπτυξιακά προγράμματα που αφορούν στην τοπική Αυτοδιοίκηση και τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, ή έχουν δρομολογηθεί προκειμένου και οι δήμοι να εναρμονιστούν με τις απαιτήσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος και αστική ανάπτυξη, μίλησε ο δήμαρχος Αιγάλεω στην εκπομπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

28 Ιουλ 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
ksekinoun-ta-kdap-aigaleo

Ξεκινούν τα ΚΔΑΠ Αιγάλεω

Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά θέτει σε εφαρμογή ο δήμος Αιγάλεω στο πλαίσιο του προγράμματος Πρόγραμμα «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής».

02 Ιουν 2020
αιγάλεω
Περισσότερα
1
2
Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων