ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

κοινωνία

Read

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Ισόβια στη μητέρα του 7χρονου που βρέθηκαν τα οστά του σε εργαλειοθήκη
  • 17 Ιαν 2023
  • κοινωνία

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η 30χρονη μητέρα που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη το 2022, του οποίου τα οστά είχαν εντοπιστεί μέσα σε εργαλειοθήκη.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς η γυναίκα δολοφόνησε με τον σύντροφό της το παιδί, πριν από έξι χρόνια, με τους δράστες να κρύβουν το πτώμα σε εργαλειοθήκη στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην Κυψέλη.

Η εξαφάνιση του αγοριού είχε αναφερθεί πριν από έξι χρόνια, με την μητέρα, τότε, να ισχυρίζεται ότι το παιδί έχει επισκεφθεί στον πατέρα του στην Πολωνία. Ωστόσο, ο ισχυρισμός της δεν έπεισε τις αρχές που συνέχισαν να ερευνούν την υπόθεση ως τη διαλεύκανσή της.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι την μέρα θανάτου του παιδιού, ο ανήλικος δήθεν αντιδρούσε στην «τιμωρία που του είχε βάλει προκειμένου όπως να φτιάξει ο χαρακτήρας του». Άφησε το παιδί νηστικό και το υποχρέωνε να μένει όρθιο. Όταν εκείνο διαμαρτυρήθηκε, ο άνδρας φέρεται να του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία με τη μητέρα παρούσα.

Το ζευγάρι των συλληφθέντων ισχυρίστηκε πως άφησαν το παιδί μόνο του σε αυτή την κατάσταση και όταν επέστρεψαν το βρήκαν νεκρό. Τοποθέτησαν το πτώμα στη σοφίτα και την σφράγισαν με σανίδες. Δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές και έλεγαν σε όλους πως το παιδί είχε πάει στον πατέρα του στην Πολωνία.

Όταν έφυγαν από το σπίτι που έγινε ο φόνος, έβαλαν τα λείψανα του παιδιού σε ένα κουτί και το έπαιρναν παντού μαζί τους για να μην το ανακαλύψουν οι αρχές.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων