ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

οικονομία

Read

ΕΒΕΑ -ΕΥ

Οι ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις το 2024
  • 21 Δεκ 2023
  • οικονομία

Ενημερωτική συνάντηση για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων έμμεσης και άμεσης χρηματοδότησης, διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η EY Ελλάδος, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές ευκαιρίες για το 2024, καθώς και βέλτιστες πρακτικές που μπορούν να υιοθετήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κυρία Σοφία ΚουνενάκηΕφραίμογλου, σημειώνοντας ότι "οι ελληνικές επιχειρήσεις αγωνίστηκαν για πολλά χρόνια, με στόχο την επιβίωση. Σήμερα, η οικονομία έχει επιστρέψει σε θετική τροχιά. Η χώρα έχει ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα. Έχει διαμορφώσει ένα πιο σταθερό και γόνιμο για τις επενδύσεις περιβάλλον. Τώρα είναι η ώρα για τις ελληνικές επιχειρήσεις να κάνουν το μεγάλο άλμα μπροστά. Και σε αυτή την προσπάθεια, πρέπει να αξιοποιήσουμε έγκαιρα, σωστά και αποτελεσματικά, κάθε διαθέσιμο εργαλείο. Το ΕΒΕΑ είναι εδώ, λοιπόν, για να βοηθήσει, με την πολύτιμη συνεργασία της ΕΥ, αλλά και διακεκριμένων στελεχών της αγοράς".

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων