ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

οικονομία

Read

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΔΑ

Στο επίκεντρο η ανάπτυξη του οικοσύστηματος της ΚΑΛΟ
  • 22 Μαρ 2024
  • οικονομία

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας.

(ΑΣΔΑ), στο πλαίσιο των Δράσεων της ΟΧΕ/ ΒΑΑ Δυτικής Αθήνας 2014-2020, με θέμα «Η ανάπτυξη οικοσυστήματος Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στη ΔυτικήΑθήνα - Διδάγματα και Προοπτικές».

Το συνέδριο υλοποιήθηκε, την Τρίτη 19/3/2024, στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, με συμμετοχή στελεχών της κεντρικής διοίκησης, της αυτοδιοίκησης, οργανισμών και φορέων ΚΑΛΟ καθώς και στελεχών του ιδιωτικού τομέα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας καθώς και από την Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Φορέων ΚΑΛΟ. Το Συνέδριο, μέσα σε πλαίσιο διαλόγου και συνεργασίας, ανέδειξε απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις για την ανάπτυξη του Οικοσυστήματος της ΚΑΛΟ. Παράλληλα, πρόβαλε συμπεράσματα και κρίσιμες παραμέτρους από την υλοποίηση του Έργου «Ανάπτυξη Οικοσυστήματος Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στη Δυτική Αθήνα (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο "ΚΟΙΝΩΝΩ")».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου έγινε βράβευση Φορέων της ΚΑΛΟ, αναδεικνύοντας την σημασία της συνέργειας και της δικτύωσης. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δράσεις Ευπαθών Ομάδων ΕΔΡΑ (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ), Κοινωνική Συνεταιριστική Δράση (Κ.Σ. ΔΡΑΣΗ), ΚΕΑ ΑΜΕΑ Χαϊδαρίου, ΑΜΚΕ «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου», ΚΟΙΣΠΕΕΥΖΗΝ, ΚΟΙΣΠΕ ΔΙΑΠΛΟΥΣ, ΚΟΙΝΣΕΠLIBERTY ASSISTANCE &GUIDEDOGS, ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΜΙΛΗ, ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΟΥΜΑΡΟΣ, ΚΟΙΝΣΕΠ OUT OF THE FOX, ΚΟΙΝΣΕΠ La Grace.

Το υλικό του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του έργου:

https://www.youtube.com/watch?v=oMHdwULx3xU

Περισσότερες Πληροφορίες για το έργο Ανάπτυξη Οικοσυστήματος Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στην Δυτική Αθήνα (Διαδημοτικό Δίκτυο “ΚΟΙΝΩΝΩ”) μπορούν να αναζητηθούν: https://ekalowestathens.gr/.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων