ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 46 ΧΡΟΝΩΝ

Θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Τζένου
  • 10 Ιαν 2023
  • επικαιρότητα

Την απέραντη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Γενικού Διεθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου.

Υπουργοί και βουλευτές με μηνύματά τους στα social media δηλώνουν σοκαρισμένοι και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του. Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένα άξιο παιδί, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον όμιλο των Παραπολιτικών, στον Γιάννη Κουρτάκη, στη σύζυγο του δημοσιογράφου και στο παιδί του. Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Τζένος ήταν της εξαιρετικά εργατικός άνθρωπος.

«Ο Παναγιώτης Τζένος έκανε σπουδαία δουλειά και αφήνει πίσω την σύζυγο και το γιό του», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

«Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια. Μου έκανε πάντα εντύπωση πόσο διαβασμένος ήταν της συνεντεύξεις της και το συζητούσα με της συνεργάτες μου. Είχε γνώση και συγκρότηση. Ήταν της σοβαρός δημοσιογράφος», τόνισε από τη μεριά του στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Σοκαρισμένος με το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, στα Παραπολιτικά 90,1

Τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με της Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή. O επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, τόνισε στα Παραπολιτικά 90,1 ότι ο Παναγιώτης Τζένος θα λείψει από τη δημόσια συζήτηση και τον δημοσιογραφικό κόσμο

Ο Παναγιώτης Τζένος γεννήθηκε το 1976 στην Πάτρα, Νομού Αχαΐας.

Αν και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Τμήματος Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, από πολύ νωρίς φάνηκε να τον κερδίζει ο Τύπος και η Ενημέρωση.

Το 2000 άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, αρχικά στην εφημερίδα «Η ΧΩΡΑ», ως οικονομικός και πολιτικός συντάκτης και στη συνέχεια στην εφημερίδα «FINANCIAL BOX», στον Ρ/Σ «PROFIT 96,6» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης της εκπομπής «Το χρώμα του χρήματος», στον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 10» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης των εκπομπών «ΜΕΤΡΟ», «Ελεύθερος Ρεπόρτερ», «Αλεπούδες», στην εφημερίδα «TRAFIC» κ.ά.

Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη των «Παραπολιτικών» και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, ιδιοκτησίας του Γ. Κουρτάκη, με τον οποίο είχαν μία πολύχρονη φιλική σχέση. Μέχρι και την τελευταία ημέρα διατηρούσε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά 90,1 FM», η οποία είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Τα τελευταία χρόνια, επίσης, μετείχε στη διοίκηση του Πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος».

Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένας πολύ μαχητικός δημοσιογράφος. Στήριζε με σθένος τις απόψεις του χωρίς να παρεκκλίνει, γεγονός που τον έφερε πολλές φορές σε σύγκρουση με πολιτικούς του αντιπάλους. Διένυσε μία δυναμική πορεία και διακρίθηκε στο δημοσιογραφικό στίβο. Ο λόγος του ήταν πηγαίος και αυθεντικός. Θα μείνουν στη μνήμη όλων το καθημερινό του ρεπορτάζ και οι εκπομπές του στο ραδιόφωνο όπου, με ιδιαίτερο και καυστικό τρόπο, σχολίαζε την επικαιρότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του συνάδελφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, τον μονάκριβο γιό τους Γιάννη και τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Η ανακοίνωση της ΕΙΗΕΑ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του αξιότιμου μέλους της ΕΙΗΕΑ, Παναγιώτη Τζένου. Ο Παναγιώτης Τζένος  με σπουδαία πορεία στην δημοσιογραφία, είχε καταφέρει να διακριθεί από νωρίς στον εκδοτικό χώρο,  σφραγίζοντας με την παρουσία του ως Διευθυντής,  την πορεία του Ομίλου Παραπολιτικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του.

Πρακτορείο ΑΡΓΟΣ: Βαθύτατη θλίψη

Με βαθύτατη θλίψη εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την ξαφνική

απώλεια του Παναγιώτη Τζένου.

Ο Παναγιώτης Τζένος υπήρξε έγκριτος δημοσιογράφος με μακροχρόνια και

επιτυχημένη πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και τον διέκρινε η

αγωνιστικότητα, η μαχητικότητά του και το ακέραιο του χαρακτήρα του.

Είχαμε την τιμή τα τελευταία χρόνια να διατελέσει Πρόεδρος της εταιρείας μας

συμβάλλοντας ζωτικά στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων, αφήνοντας την

προσωπική του σφραγίδα στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του στο χώρο της

διανομής του Τύπου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ΑΡΓΟΣ Α.Ε.

εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του,

καθώς και στην «οικογένεια» του ομίλου των Παραπολιτικών.

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων