ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου
  • 29 Μαρ 2023
  • επικαιρότητα

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι ζήτησε και πήρε ο 66χρονος λυράρης, ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας του 15χρονου σήμερα αγοριού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο ίδιος πάντως αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Διονύση Βέρρα, ο οποίος δήλωσε σύμφωνα με το cretalive.gr, ότι «η άποψή του είναι, ότι είναι εκπληκτικό το γεγονός, ότι υφαίνεται μια δικογραφία στηριζόμενη απόκλειστικά σε κάποιες περιγραφές του παιδιού», ενώ για τα ευρήματα τόνισε πως «αφορούν το ίδιο το παιδί, ενώ ο ίδιος (σ.σ. ο 66χρονος) δε φαίνεται να έχει καμία ψηφιακή συμμετοχή».

Ως προς τη δράση του 66χρονου λυράρη, φέρεται να είχε «ανεβάσει» σε πλατφόρμα γνωριμιών τρία διαφορετικά προφίλ για το ανήλικο αγόρι, στα οποία ήταν αναρτημένο πορνογραφικό υλικό. Ωστόσο, δεν προκύπτει φιλία με την οικογένεια, ούτε σχέση με το παιδί ως δάσκαλος λύρας, αλλά λόγω της κοινωνικής του προσβασιμότητας φέρεται να γνώρισε το παιδί το 2018. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 ο 66χρονος φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών, ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων