ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΗΛΕΙΑ

Πέθανε το σκυλί που βρέθηκε σκελετωμένο
  • 01 Ιουν 2023
  • επικαιρότητα

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η σκυλίτσα «Νίκη» που βρέθηκε σε τραγική κατάσταση στη Ζαχάρω Ηλείας, δεμένη και αποστεωμένη, με τα κόκκαλά της να έχουν τρυπήσει το κορμί της.

Το δυσάρεστο νέο έκανε γνωστό η φιλοζωική εταιρία «Νοιάζομαι» που εδρεύει στα Κρέστενα, η οποία φρόντισε το άτυχο ζωάκι όταν βρέθηκε σε άθλια κατάσταση.

Η οργάνωση αναφέρει μεταξύ άλλων πως δυστυχώς τη βρήκαν αργά και οι γιατροί, παρά τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή το σκυλάκι ράτσας μπόξερ.

 «Όχι κατάρες, όχι άσχημα λόγια. Ας γίνει αυτό η αφορμή να αντιδράσουμε όλοι στην κακοποίηση. Τραβήξτε φωτογραφίες, video, καλέστε το 100 και ενημερώστε τα κεντρικά της αστυνομίας. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάντια. Για την Νίκη», τόνίζει η φιλοζωική στην ανάρτησή της.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν. Το πάλεψαν. Αλλά δυστυχώς την βρήκαμε αργά. Δεν προλάβαμε. Αν το ξέραμε λίγο πιο νωρίς...αν...αν...αν. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η Νίκη μας πέθανε σήμερα το πρωί.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων