ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΔΙΚΗ ΝΤΡΑΜΕΡ

Απαλλαγή για δυο από τις τέσσερις κατηγορίες προτείνει η εισαγγελέας
  • 01 Ιουν 2023
  • επικαιρότητα

Την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας το χρονικό διάστημα 2007-2015 πρότεινε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή ζήτησε την ενοχή του 70χρονου μουσικού για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων σε ό,τι αφορά στις άλλες δυο καταγγελίες. Ωστόσο, για τις πράξεις αυτές έχει συμπληρωθεί ο χρόνος της παραγραφής.

Όπως υποστήριξε στην αγόρευσή της: «Μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να έχουν συμβεί ακριβώς όπως εξιστορήθηκαν από τα παιδιά, όμως σε αντικειμενικά νομικά πλαίσια θεωρώ ότι δεν υπάρχει πλήρης απόδειξη για όλες τις κατηγορίες. Δεν υπάρχει πολλές φορές λογική αληθοφάνεια σε αυτά που λένε. Ίσως να πρόκειται και για ψευδείς αναμνήσεις.. Όπως έχουν ειπωθεί από τα παιδιά δεν υπάρχει, συνοχή, αληθοφάνεια και τα υπόλοιπα κριτήρια που θέτει η επιστήμη για να αξιολογήσουμε. Η μνήμη είναι υποκειμενική και μπορούν να εμφυτευθούν και ψευδείς αναμνήσεις».

Σημειώνεται ότι ο 70χρονος ντράμερ, που αρνείται όσα του αποδίδονται, έχει ήδη καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη στον Ωρωπό από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

 

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων