ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ

Σφοδρές αντιδράσεις για την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού
  • 15 Μαρ 2024
  • επικαιρότητα

Αντιδράσεις και μάλιστα έντονες έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, η πρόταση της εισαγγελέως για την αθώωση του Ηλία Μίχου από την κατηγορία του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό και την μαστροπεία, η οποία προκάλεσε έκπληξη και ερωτηματικά.

Παράλληλα, ένα κύμα συμπαράστασης να έχει αναζωπυρωθεί για τη 12χρονη, ώστε να δικαιωθεί για τα όσα φρικτά έζησε στα χέρια του βασικού κατηγορουμένου και όλων των βιαστών στους οποίους την προωθούσε ο ίδιος μαζί με τον αυτοαποκαλούμενο «Μιχάλη».

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή των 25 από τους 26 κατηγορούμενους, ενώ έκανε και μια πρόταση - καταπέλτη για τη μητέρα του παιδιού, καθώς θεωρήθηκε πως είναι πρωταγωνιστικό πρόσωπο και υπαίτιο για τα όσα ζούσε το μικρό παιδί.

Η πρόταση της εισαγγελέως για την ποινή στον Ηλία Μίχο για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό

Αντίθετα, για τον βασικό κατηγορούμενο, στην εισαγγελική εισήγηση, ζητείται να μην καταδικαστεί ο Ηλίας Μίχος για τις πράξεις:

- του βιασμού κατ’ εξακολούθηση

- της εμπορίας ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και

- της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας ανηλίκου κάτω των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με αντάλλαγμα.

Στην πρότασή της ζητεί να αθωωθεί για τις πιο βαριές από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει: Για τον βιασμό, εμπορία ανθρώπων και την μαστροπεία σε οίκους ανοχής και μέσω εξαναγκασμού.

 

 

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων