ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ

Οι διάλογοι που «καίνε» την 25χρονη «εγκέφαλο» και οι νέες συλλήψεις
  • 21 Μαρ 2024
  • επικαιρότητα

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν οι δύο νέοι συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια.

Πρόκειται για έναν 55χρονο και ένα 36χρονο, που κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Η περίεργη συμπεριφορά που είχε η 16χρονη αδερφή της 21χρονης αλλά και οι συχνές απουσίες της από το σπίτι τους ειδικά τα βράδια, ήταν αυτά που έκαναν την κοπέλα να μιλήσει στους αστυνομικούς για το κύκλωμα μαστροπών

Η καταγγελία της αδερφής ενός από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων ήταν εκείνη που οδήγησε στην εξάρθρωσή του και στη σύλληψη έξι ατόμων, μεταξύ αυτών και τα αρχηγικά μέλη του.

Η περίεργη συμπεριφορά που είχε η 16χρονη αδερφή της 21χρονης αλλά και οι συχνές απουσίες της από το σπίτι τους ειδικά τα βράδια, ήταν αυτά που έκαναν την κοπέλα να μιλήσει στους αστυνομικούς. Έτσι, η 22χρονη σήμερα επικοινώνησε με τις Αρχές και κοίταξε το κινητό της αδερφής της, βρίσκοντας συνομιλίες, με έναν άντρα να της ζητεί να κλείσουν ραντεβού για ερωτική συνεύρεση σε ξενοδοχείο στον Κεραμικό.

Μιλώντας μάλιστα στο Star μητέρα θύματος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πήγε η κόρη μου με τις φίλες της σε κλαμπ και αυτή ψάρευε τα κορίτσια, λέγοντάς τους ότι εδώ περνάμε καλά. Εδώ δεν πληρώνουμε, εδώ έχουμε τα πάντα, έτσι έδειχνε ότι είναι ουάου…».

Η 25χρονη με την κωδική ονομασία «Έλενα» κανόνιζε τα ραντεβού των ανήλικων κοριτσιών με τους πελάτες σε ξενοδοχεία ακόμη και σε γραφεία. Οι πελάτες, προκειμένου να βγάζουν τα αρρωστημένα ένστικτά τους, πλήρωναν μέχρι και 500 ευρώ για κάθε ραντεβού.

Οι ανήλικες με τη σειρά τους έδιναν προμήθεια στην 25χρονη από 50 έως 100 ευρώ. Η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στο Star, πρόσθεσε: «Με όποιον πελάτη να πας, να μου δίνεις 50 ευρώ. Ήθελε να της κλείσει ραντεβού αλλά η κόρη μου δεν το δέχτηκε. Της είπε ότι δεν θέλει να τα κάνει αυτά». Η κόρη της είχε την ατυχία να πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος 25χρονης, η οποία ήταν αρχηγός του κυκλώματος, αλλά και αυτού της «Λορέλας», που είχαν εξαρθρώσει οι Αρχές τον Ιανουάριο του 2024.

Η 25χρονη είχε στρατολογήσει τουλάχιστον επτά ανήλικες και οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έξι άτομα για την ώρα ενώ οι έρευνες γίνονται σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να εντοπιστούν οι πελάτες του κυκλώματος.

Μιλώντας στο Star ο δικηγόρος της μητέρας του θύματος, Γιώργος Κανιάρης, ανέφερε: «Η μητέρα μιλούσε πάντα για κυκλώματα».

Την προσοχή της τράβηξαν τα ονόματα «Βαγγέλης», με τον οποίο η ανήλική φέρεται να είχε πάει σε ερωτικό ραντεβού και «Αλέκος» που φέρεται να πλήρωνε ανήλικες για να τις βλέπει γυμνές.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων