ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ

Ελεύθερος με όρους ο οδηγός λεωφορείου που καταγγέλθηκε για απόπειρα βιασμού
  • 27 Μαρ 2024
  • επικαιρότητα

Στη 17η τακτική ανακρίτρια απολογήθηκε χθες , ο οδηγός λεωφορείου, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας.

Αμέσως μετά με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά  το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος κατά τη απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα που τον κατήγγειλε.

Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού

Στο θέμα της προσαγωγής οδηγού λεωφορείου που καταγγέλθηκε για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας 53 ετών, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στα Άνω Λιόσια, αναφέρεται η Ανώνυμη Εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες – Ο.ΣΥ. Α.Ε. με ανακοίνωσή της. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σχετικά με το περιστατικό καταγγελίας επιβάτιδος σε βάρος οδηγού, επισημαίνει:

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις».

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων