ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΆΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Επέστρεψε στον Κορυδαλλό ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής
  • 10 Απρ 2024
  • επικαιρότητα

Επιστροφή στις φυλακές Κορυδαλλού για τον δολοφόνο της Κυριακής μετά το πέρας της νοσηλείας του στο «Αττικόν» όπου και βρέθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε.

Ο 39χρονος επιστρέφει στο κελί του μετά από σύντομη νοσηλεία στη ΜΕΘ του «Αττικόν» ενώ όπως αναφέρουν, ελλοχεύει ο κίνδυνος να προβεί ξανά σε κάποια πράξη αυτοχειρίας.

Η μεταφορά του έγινε με ασθενοφόρο και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Φοβάται ενδεχόμενη επίθεση

Αυτή την πληροφορία μετέφερε το MEGA, ενώ ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανέφερε επίσης ότι τον τοποθέτησαν με έναν κρατούμενο που έχει κατηγορηθεί για κλοπές, με την οδηγία να τον προσέχουν, και ότι η πόρτα του κελιού ήταν ανοιχτή.

Περιέγραψε δε τις συνθήκες της απόπειρας.

«Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου στην Ε’ πτέρυγα στις 00:25 εντόπισα τον κρατούμενο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αυτοσχέδια θηλιά επιδέσμου, την οποία την είχε από αυτοτραυματισμούς στο κεφάλι και την είχε στηρίξει σε βίδα σωλήνα.

Άμεσα ειδοποίησα τον υπαρχιφύλακα ο οποίος μετέβη κατευθείαν στην πτέρυγα μαζί με τους διαθέσιμους φύλακες της βάρδιας, οι οποίοι οδήγησαν τον κρατούμενο για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Κρατουμένων του Κορυδαλλού», ανέφερε ο αστυνομικός που εντόπισε τον 39χρονο απαγχονισμένο στο κελί του, σύμφωνα με το STAR.

Ανίκανοι να φέρουν οπλισμό δύο από τους έξι αστυνομικούς

Μία αποκάλυψη σχετικά με τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έκανε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν στην εκπομπή, ο ψυχολόγος της Αστυνομίας στη γνωμάτευσή του ανέφερε ότι κάποιοι από τους αστυνομικούς του Τμήματος δεν είναι ικανοί να φέρουν όπλο.

Ειδικότερα -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- η γνωμάτευση αναφέρει ότι δεν είναι ικανοί να φέρουν όπλο η νεαρή αστυνομικός υπηρεσίας και ο τηλεφωνητής που είπε στην αδικοχαμένη κοπέλα ότι… το περιπολικό δεν είναι ταξί!

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων