ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΣΥΡΙΖΑ

Νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας από τον κ. Μαρινάκη
  • 10 Απρ 2024
  • επικαιρότητα

«Σε νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας επιδόθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, κύριος Παύλος Μαρινάκης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

η της πλαστής εικόνας που κατασκεύασαν για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και των ποσοστών αποδοχής της από την κοινωνία», αναφέρει, σχολιάζοντας ότι «ο πανικός αποτελεί τον χειρότερο σύμβουλο και η προσπάθεια απαξίωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη πέφτει στο κενό».

«Κι επειδή, όπως και ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του κόμματος του, έτσι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε στις Ευρωεκλογές τον χαρακτήρα των Εθνικών Εκλογών και της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, να γνωρίζει πως εμείς είμαστε έτοιμοι να "ξαναζυγιστούμε". Κι ας θυμηθεί τα λόγια του όταν θα έχει πλέον απτές αποδείξεις για την αποδοκιμασία των πολιτών προς την διακυβέρνηση του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αναφορά Μαρινάκη στον Κασσελάκη

Σημειώνεται ότι κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης ζητάει πρόωρες εκλογές τρία χρόνια πριν την ώρα τους για λόγους εσωκομματικής συσπείρωσης. Το άρθρο του στην Καθημερινή ήταν γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες. Θέλει να επαναφέρει εφιάλτες του παρελθόντος με λεφτόδεντρα, κόκκινα δάνεια και εφιάλτες λαϊκιστών, διχασμού και ψεμάτων, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ζητάει πρόωρες εκλογές για να λύσει τα εσωκομματικά του; Για να πιάσει το ποσοστό που είχε το κόμμα του πριν από ένα χρόνο για λόγους συσπείρωσης; Δικαίωμά του είναι αλλά αξιολογείται, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σήμερα το άρθρο του κ. Κασσελάκη στην ''Καθημερινή'' ήταν γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες αλλά και μια αλήθεια. Κάθε παράγραφος είχε ψέμα και συκοφαντία ή ένα από τα δύο και πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Αν κάποιος δεν ήξερε πού έχει δημοσιευθεί το άρθρο και από ποιον, νομίζει πως είναι από μια εφημερίδα με θεωρίες συνωμοσίας ή από έναν πρόεδρο κόμματος που πολιτεύεται με fake news και θεωρίες συνωμοσίας. Πλέον, ο κ. Κασσελάκης είναι ένας τέτοιος πρόεδρος…», είπε χαρακτηριστικά.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/syriza-kresento-sykofantias-apo-ton-k-marinaki">ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας από τον κ. Μαρινάκη - iefimerida.gr</a></p>

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων