ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τα στοιχεία «φουντώνουν» ότι ο γιος σκότωσε τη μητέρα και μετά αυτοκτόνησε
  • 12 Απρ 2024
  • επικαιρότητα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ηλιούπολης, καθώς οι Αρχές πραγματοποιούν εξονυχιστικές έρευνες σχετικά με τον θάνατο της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους, όπου βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία , ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν άλλωστε ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

Τα εν λόγω στοιχεία όμως οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Σαφώς, όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοιχτά. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Η έρευνα πάντως βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, με τα στελέχη της ΕΛΑΣ να επιχειρούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ για να δώσουν απαντήσεις.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων