ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΈΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΪΒΑΛΙ

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες αναμένονται στη Μυτιλήνη
  • 12 Απρ 2024
  • επικαιρότητα

Χιλιάδες είναι οι τουρίστες από την Τουρκία που επισκέπτονται την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μυτιλήνη, αφού η visa express στους Τούρκους πολίτες διευκολύνει τη μετακίνηση.

Η ιστοσελίδα stonisi.gr ανέφερε χθες, ότι έφτασαν 1.700 άτομα με καραβάκια και καταμαράν από το Αϊβαλί και έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεπεράσουν τις 6.000.

Στο λιμάνι υπήρχε τελωνείο με τοπικά εδέσματα που περίμενε τους τουρίστες για να εκδώσουν τη βίζα εξπρές, ενώ στη συνέχεια τους υποδέχτηκαν τουριστικοί πράκτορες.

Τουριστικοί πράκτορες που μίλησαν στην κάμερα του «Ν», όπως ο Παναγιώτης Χατζηκυριάκος και ο Άρης Λαζαρής είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που σημειώνεται τέτοια κίνηση μέσα στον Απρίλιο, με τον καιρό να είναι σύμμαχος για τους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν μπάνιο. Από την άλλη ικανοποιημένος θεωρείται και ο εμπορικός κόσμος, με τη βίζα εξπρές, όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Γιάννης Μουτζούρης, αλλά και οι αυτοκινητιστές και οδηγοί πούλμαν, πράκτορες, ξενοδόχοι, εστιάτορες.

Μάλιστα ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς ευχαρίστησε τις ποτοποιίες που διέθεσαν ούζα για τους επισκέπτες, καθώς και δύο ζαχαροπλαστεία της Μυτιλήνης.

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων