ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Read

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε την έγκυο με τον σύζυγό της και το παιδί τους
  • 12 Σεπ 2024
  • επικαιρότητα

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που χθες το πρωί παρέσυρε το ανδρόγυνο και το δύο ετών παιδί τους, σε περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός.

Πρόκειται για έναν 46χρονο (ημεδαπό), ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα  στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Έγκυος η 34χρονη - Σε σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 34χρονη γυναίκα είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα και τη στιγμή που τους παρέσυρε το ΙΧ αυτοκίνητο, κινούνταν πεζή μαζί με τον 37χρονο άντρα της και το δύο ετών παιδί τους.

Το ανδρόγυνο και το ανήλικο παιδί παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 37χρονος είχε διασωληνωθεί κατά τη διακομιδή, ενώ η γυναίκα διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση (πιο σοβαρή ο άνδρας), ενώ το ανήλικο νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Και η 34χρονη και ο 37χρονος αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς φέρουν τραύματα, κατάγματα, θλάσεις κ.ά.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα του οδηγού βρέθηκε στο σημείο που έγινε η παράσυρση και σύμφωνα με την ίδια ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε “δε θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο”. Επιπλέον, δήλωσε πως ο γιος της ήταν ελαφρά τραυματισμένος αλλά σε κατάσταση σοκ.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων