ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Για γέλια και για κλάματα…
  • 19 Σεπ 2024
  • επικαιρότητα

Ασύλληπτα για τον ανθρώπινο νου, είναι αυτά που σκαρφίζονται διάφοροι άνθρωποι προκειμένου να χτυπήσουν τον «αντίπαλο», βέβαια εκ του αποτελέσματος, στην προκείμενη περίπτωση συνέβη ακριβώς το αντίθετο στο δήμο Παλλήνης.

Όπως καταγγέλλει ο Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Κωστής Σμέρος «στο επίσημο site και στο επίσημο προφίλ στο Facebook του Δήμου Παλλήνης, δημοσιεύτηκε μονταρισμένη φωτογραφία από Αγιασμό τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία έχει αφαιρεθεί ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κωστή Σμέρου. Ο κος Αηδόνης πέντε μέρες μετά συνεχίζει να κρύβεται χωρίς να έχει αποδώσει ευθύνες εκθέτοντας ανεπανόρθωτα το Δήμο Παλλήνης και τη Δημοτική Αρχή του».

Δεν μπορούν να φανταστούν ότι για να υπάρχει σε μια φωτογραφία ένα ζευγάρι παπούτσια και μπατζάκια, θα υπάρχει και ένας άνθρωπος. Αλλιώς θα μιλάγαμε για φάντασμα», αναφέρει στην δήλωση του ο κ. Σμέρος.

Όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία στον Αγιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας Ατλαντίς Ανθούσας καθόντουσαν ως εξής: στη μέση ο πατήρ Ιωάννης, αριστερά του ο Δήμαρχος, δεξιά του ο Κωστής Σμέρος και δίπλα του και ο Αντιδήμαρχος Γ. Οικονόμου και δεξιά του πατέρα ο Χρήστος Αηδόνης.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων