ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

επικαιρότητα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το δήμο Β.Β.Β
  • 01 Δεκ 2025
  • επικαιρότητα

Σε ρυθμούς γιορτών μπαίνει σταδιακά και ο δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, που κηρύσσει επίσημα την έναρξη των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με το άναμμα του δέντρου, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο δήμος έχει προγραμματίσει, σειρά δράσεων για όλες τις ηλικίες, ενώ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα.

Επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων, διάρκειας 11 ημερών θα είναι η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Ιμίων στη Βούλα

Την προσοχή του κοινού, αναμένεται να κερδίσει το  μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο Drone Show που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα για Δήμο, με 350 drones.

Από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιηθούν σε  καθημερινή βάση, μια σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, δρωμένων, εργαστηρίων,  παιχνιδιών και παραστάσεων, στο πλαίσιο ενός χριστουγεννιάτικου χωριού, που θα λειτουργήσει στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης Βούλας.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων