ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
- 10 Φεβ 2026
- επικαιρότητα
Οικονομικός εισαγγελέας αναλαμβάνει, την έρευνα, για τη διασπάθιση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων, για την οποία η Αρχή για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος δείχνει, τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.
Διερευνάται πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση, ενώ εξετάζονται τα χρηματο-οικονομικά στοιχεία των εμπλεκόμενων εταιρειών, και έξι φυσικών προσώπων.
Το πόρισμα Βουρλιώτη για την υπόθεση Παναγόπουλου και υπόλοιπους πέντε έχει ήδη διαβιβαστεί στην Οικονομική Εισαγγελία.
Ήδη, ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Παναγιώτης Καψιμάλης, μετά την παραλαβή του πορίσματος, διέταξε, όπως ήταν αναμενόμενο, τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του ελεγχόμενου προέδρου της ΓΣΕΕ, πέντε ακόμη φυσικών προσώπων, καθώς και έξι εταιρειών που φέρονται να εμπλέκονται, σύμφωνα με τα ευρήματα του πορίσματος.
Μετά τη συγκέντρωση του αναγκαίου αποδεικτικού υλικού, ο εισαγγελέας θα καλέσει σε παροχή εξηγήσεων τον κ. Παναγόπουλο και όσα ακόμη πρόσωπα προκύψει ότι εμπλέκονται. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα αποφασιστεί εάν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή αν η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο.



