ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Δε τον ενδιαφέρει το καλό των Ελλήνων, αλλά η καρέκλα»
  • 29 Μαρ 2023
  • πολιτική

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ωμό εκβιασμό των Ελλήνων πολιτών, καταλογίζοντάς του ότι τον ενδιαφέρει "η καρέκλα".

"Σήμερα ο πρωθυπουργός σε ένα ακόμα τηλεοπτικό του διάγγελμα, ανακατεύοντας την αλήθεια με το ψέμα επιχείρησε έναν ωμό εκβιασμό στος Έλληνες ψηφοφόρους. Συνέκρινε τη Βουλγαρία με την Ελλάδα για το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό που ζητά ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι αυτοδυναμία για τη ΝΔ και πρωθυπουργία για τον ίδιο. Άρα δεν τον ενδιαφέρει το καλό των Ελλήνων αλλά η δική του καρέκλα. Ελπίζουμε, ευχόμαστε τη μόνη αλήθεια που είπε, την ημερομηνία των εκλογών να την τηρήσει κι αυτήν" δήλωσε ο κ. Βελόπουλος.

Σε ερώτηση που δέχτηκε στο περιστύλιο της Βουλής για τη δήλωση του πρωθυπουργού περί κυβέρνησης από ένα κόμμα αλλά όχι από ένα χρώμα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε: "Διακρίνω μια πολιτική αχρωματοψία στον πρωθυπουργό. το γαλανόλευκο είναι η ελληνική σημαία. Συνεκεμετάλλευση θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ άρα εκεί να βρει αποκούμπι".

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων