ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Πρόσκληση Κυρ. Μητσοτάκη για επενδύσεις
  • 28 Νοε 2023
  • πολιτική

Στις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, αλλά και στον στόχο της κυβέρνησης να αποκαταστήσει τη θέση του ελληνικού χρηματιστηρίου αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε διεθνές φόρουμ επενδυτών, που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Ελληνικό Χρηματιστήριο στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για επίσημη τριήμερη επίσκεψη.

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να πορεύεται στη μεταρρυθμιστική οδό που άνοιξε την προηγούμενη τετραετία, με στόχο να ενδυναμώσει τον κύκλο της ανάπτυξης, το μέρισμα της οποίας θα μοιράζεται στην κοινωνία.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Μ. Βρετανίας και αρχηγό των Εργατικών, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το αυριανό τετ α τετ κορυφής του πρωθυπουργού με τον Βρετανό ομόλογό του. Αναμένεται να θέσουν επί τάπητος τις βρετανικές σχέσεις, να συζητήσουν για τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς, ενώ είναι αναμενόμενο, όπως έχει αναφέρει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του, να θέσει το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων