ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Καματερό η παρέλαση για την 25η Μαρτίου
  • 27 Μαρ 2024
  • πολιτική

Διπλά σημαντική η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου για τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Και αυτό γιατί για πρώτη φορά η παρέλαση της 25ης Μαρτίου τελέστηκε μόνο στο Καματερό και κάθε χρόνο θα γίνεται έτσι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά τον ίδιο τρόπο κάθε εορτασμός της επετείου του «Όχι» της 28ης Οκτωβρίου, θα γίνεται μόνο στους Αγίους Αναργύρους.

Στο Καματερό τελέστηκε η θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου  και στη συνέχεια η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας, η κατάθεση των στεφάνων στο Ηρώον από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων- Καματερού Σταύρο Τσίρμπα, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους συλλόγους της πόλης.

Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση στη Λ. Φυλής στο Καματερό.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης: «Σαν σήμερα οι ηρωϊκοί πρόγονοι μας ενώθηκαν σαν μια γροθιά και πολέμησαν μέχρις εσχάτων για την Ελευθερία της πατρίδας μας. Σήμερα τα παιδιά μας, το μέλλον της Ελλάδας και της νέας μεγάλης και ισχυρής πόλης μας, παρέλασαν για πρώτη φορά ενωμένα σε μια ενιαία παρέλαση, αποτίοντας τον μέγιστο φόρο τιμής στους προγόνους μας, κάτι που μας γεμίζει υπερηφάνεια και συγκίνηση. Να είστε όλοι καλά! Ζήτω η 25η Μαρτίου! Ζήτω η Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όλους!»

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων