ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Στείλτε μήνυμα στην ατιμωρησία και την αλαζονεία
  • 07 Ιουν 2024
  • πολιτική

Πρόσκληση-άνοιγμα στους προοδευτικούς πολίτες την Κυριακή να ενώσουν τις δυνάμεις, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους μαζί με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στη χθεσινή  κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στο Θησείο.

Δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ δεν θα απογοητεύσουν κανέναν στη νέα πορεία και πώς θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους. Παράλληλα, κάλεσε να συμμετάσχουν κι όχι να απέχουν κι απευθύνθηκε στους αναποφάσιστους ζητώντας από αυτούς να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. «Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα. Το ΠΑΣΟΚ είναι η αξιόπιστη λύση απέναντι στην τραγωδία της κυβέρνησης και την κωμωδία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πάρτε την παράταξη στα χέρια σας. Αγώνας. Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε», διακήρυξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. «Έχετε πολλούς λόγους να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. Στείλτε μήνυμα στην ατιμωρησία και την αλαζονεία, τόνισε .

«Ο ελληνικός λαός και μπορεί και αξίζει περισσότερα. Σας καλώ γιατί αυτή η παράταξη ήταν πάντα σημείο συνάντησης του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Μπορούμε την Κυριακή τα πρώτα ενθαρρυντικά βήματα, να γίνουν και νέο άλμα.

Για να γίνει πιο δυνατή η δημοκρατική παράταξη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης , «για να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην αλαζονεία, τη διαφθορά, την ατιμωρησία. Για να μπορεί αυτή η δύναμη, η δική σας δύναμη, να είναι κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές».

«Η δύναμη μας, δύναμη ΣΑΣ! Για να επιβάλουμε ισονομία, αξιοκρατία και διαφάνεια. Η δύναμη μας, δύναμη σας! Απέναντι σε αυτούς που είναι ικανοί να θυσιάσουν τους κόπους σας για το κέρδος και την εξουσία», τόνισε ασκώντας, ταυτόχρονα, δριμεία κριτική στη κυβέρνηση της ΝΔ. «Απέναντι σε μια κυβέρνηση που συνεχίζει αμετανόητη τις παλιές ξεπερασμένες πελατειακές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική περιπέτεια και τώρα την απομακρύνουν σταθερά από το βιοτικό επίπεδο και το κράτος δικαίου των αναπτυγμένων χωρών της Ευρώπης.

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων