ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Η αλήθεια για τις τιμές ρεύματος δεν αλλάζει σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
  • 16 Ιουλ 2024
  • πολιτική

«Όσο κι αν τσαλακώσουν τα στοιχεία της ΡΑΕ, η αλήθεια δεν αλλάζει για την έκρηξη στις τιμές του ρεύματος που επωμίζονται οι πολίτες», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «όμως σαν πράξη το "τσαλάκωμα" στοιχείων έχει τη σημασία του» και πως «η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28%. Θα ηττηθεί μόνο όταν ηττηθούν».

Αφορμή για την ανάρτηση, όπως φαίνεται στο βίντεο από απόσπασμα πάνελ πρωινής εκπομπής το οποίο παραθέτει ο κ. Κασσελάκης, ήταν η κίνηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου να τσαλακώσει χαρτί που του έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος με τις τιμές της κιλοβατώρας στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη την Τρίτη για τις τιμές χονδρικής του ρεύματος

Έκτακτη σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας συγκαλεί σήμερα  στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με θέμα τις αποκλίσεις στις τιμές χονδρικής του ρεύματος.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα κληθεί να παρουσιάσει εναλλακτικούς τρόπους παρέμβασης, πάντα εντός των δημοσιονομικών πλαισίων, καθώς η πορεία των υψηλών τιμών χονδρικής μοιάζει να διατηρείται.

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων