ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

Μ. ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΣΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Μόνη ειλικρινής συγγνώμη είναι η διαγραφή Πολάκη
  • 17 Ιουλ 2024
  • πολιτική

Μήνυμα προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος χθες  επικοινώνησε μαζί της για να εκφράσει τη συγγνώμη του για την αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη προς το πρόσωπό της, έστειλε από το περιστύλιο της Βουλής η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.

«Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η έμπρακτη συγνώμη, η διαγραφή του κύριου Πολάκη. Δεν θα φοβηθώ κανέναν θρασύδειλο τραμπούκο πολιτικό», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Συρεγγέλα η οποία κάλεσε εκ νέου όλους τους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση.

Συγκεκριμένα η γραμματέας της ΝΔ δήλωσε:

«Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η έμπρακτη συγνώμη, η διαγραφή του κύριου Πολάκη. Δεν θα φοβηθώ κανέναν θρασύδειλο τραμπούκο πολιτικό.  Καλώ όλες τις συναδέλφισσές και όλους τους συναδέλφους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση. Με ενιαία φωνή όλες και όλοι μαζί!».

Πηγές της ΝΔ, σχολίασαν πρωτύτερα τη συγγνώμη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη χαρακτηρίζοντας την υποκρτική, καθώς λίγα λεπτά αργότερα με νεώτερη ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε ανένδοτος λέγοντας ότι  δεν παίρνει λέξη πίσω.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης σε παρέμβαση του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Attica TV, επιτέθηκε στη γραμματέα της ΝΔ, όπου βρίσκονταν προσκεκλημένη στο κανάλι, χρησιμοποιώντας τις απρεπείς εκφράσεις «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμία δουλειά» και «βούλωσέ το», όταν τον κάλεσε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του για το ότι οι ανασφάλιστοι δεν έχουν πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρουν οι πηγές της ΝΔ ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κ. Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη και επισημαίνουν πως «η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του».

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», υπογράμμισαν.

Αμετανόητος ο Πολάκης για το «βούλωστο» σε Συρεγγέλα

Λίγη ώρα μετά τη συγγνώμη του Κασσελάκη ο κ. Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτησή του χωρίς καμία μετάνοια για τις ύβρις και τις υποτιμητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε προς το πρόσωπο της γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα

Σε ανάρτησή του στο Facebook όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά και χαρακτήρισε «μπούρδες» τα περί σεξιστικής επίθεσης παρά το γεγονός ότι απευθυνόμενος στην κ. Συρεγγέλα της είπε «βούλωσέ το» και «η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμία δουλειά».

«Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες» τονίζει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα διαμηνύει ότι δεν θα πει καμία «συγγνώμη, έσφαλα, δεν θα επαναληφθεί».

 

 

 

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων