ESPA 2014-2020
phone_forwarded
  • 210 52 21 024Τηλ. Κέντρο
  • 210 26 37 691Υποκατάστημα

πολιτική

Read

ΌΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Δεν μπορώ να αποκλείσω επιστροφή Τσίπρα σε ηγετικό ρόλο
  • 18 Σεπ 2024
  • πολιτική

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα που θα εκπροσωπήσει τους "87" στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, που δεν αποκλείει επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα σε ηγετική θέση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, μιλώντας στην Όλγα Τρέμη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη επέριξε ευθύνες στον έκπτωτο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη για την αρνητική δημοσιότητα που ενέτειναν την εσωστρέφεια.

"Οι καταγραφές αντανακλούν την πραγματικότητα, το βλέπουμε όχι μόνο δημοσκοπικά αλλά και στην πραγματικότητα", ανέφερε. "Υπάρχει ένας κύκλος μη επιτυχημένος και έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα με αρνητικά μηνύματα προς την κοινωνία, με ευθύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη", τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Γεροβασίλη.

Η Όλγα Γεροβασίλη διευκρίνισε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ που θα στηρίξουν οι "87" θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως και "η δική μου απόφαση". Ενώ για την προηγούμενη υποψηφιότητά της ανέφερε ότι "καλώς έπραξα εκείνη τη στιγμή, σήμερα έχουμε πιο συντεταγμένη λειτουργία" και υπάρχουν εναλλακτικές.

"Αυτοί που θα θελήσουν να παίξουν ρόλο ως υποψήφιοι, θα ξετυλίξουν πολιτικά σχέδια με βάση αξίες της Αριστεράς, συμφωνημένες αρχές και θέσεις από το προηγούμενο συνέδριο, θέσεις που υποστηρίζουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο και προτάσεις για το πώς το πολιτικό σύστημα πρέπει να αναταχθεί ώστε η κοινωνία να αντιληφθεί ότι υπάρχει εναλλακτική διακυβέρνηση για τη χώρα" ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλα, τονίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές.

Μάλιστα, η Όλγα Γεροβασίλη κατήγγειλε "διαδικτυακό bullying" κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα μέσω επώνυμων και ανώνυμων λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτιμά μάλιστα, ότι οι εν λόγω επιθέσεις γίνονται με κεντρικό σχέδιο.

Ερωτηθείσα σχετικά με το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να επιστρέψει σε κάποιο ηγετικό αξίωμα, ανέφερε ότι "δεν μπορώ να αποκλείσω την επιστροφή για έναν πολιτικό με τόσο μεγάλο ρόλο, που όμως μόλις πριν ένα χρόνο αποχώρησε και προφανώς δεν μπορεί να συμβεί αύριο το πρωί".

Για τις επιθέσεις στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα, τονίζει ότι δεν θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό του να είναι "παρασκηνιακός", ενώ για τον χαρακτηρισμό "δολοπλόκος" λέει ότι "δεν θα το έλεγε ούτε ο πιο κακόπιστος".

Πατήστε για να διαβάσετε τους Όρους χρήσης - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων